Ole J J
2,0 av 5 boblerAnmeldt 27. feb. 2024
Dato for oppholdet: februar 2024
Ferdinando Vicinanza, OtherScandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. feb. 2024
Hei og tusen takk for din mail

Utrolig trist å se at hotellet ikke sto dine forventinger. Vi får veldig mange gode tilbakemeldinger om kvalitet på lunsj og mat generelt
mat.
Bærekraft er utrolig viktig for mange, og at Scandic ønsker å vise frem hvordan vi jobber med det, er faktisk viktig for mange av våre gjester.

Ser ikke ut at du vil komme tilbake til oss i fremtiden, men jeg ønsker deg likevel en fantastisk dag videre:)
1.0 km fra Scandic Fornebu
5.6 km fra Scandic Fornebu
6.7 km fra Scandic Fornebu
Se flere hoteller i Fornebu
Anmeldt 14. februar 2024 via mobile enheter

Rent og romslige rom. Vi var stor familie på likevel så fikk alle god plass i et rom. God rikelig med alternativer til frukost. Hyggelig bekjenning og rimelige priser. Anbefales.
Vi var der en helg og det var god og rolig og hyggelig atmosfære.

Takk, louief990
Anmeldt 30. januar 2024

Veldig fint hotell med nydelig utsikt over Oslo fjorden. Veldig bra frokost og veldig hyggelige ansatte. Det som var et enormt minus for min del var sengen på rommet. Jeg tror dessverre dette er den verste sengen jeg har ligge i på et hotell. Hadde sengen vært bedre hadde det blitt 4/5.

Takk, Stay497654
Ferdinando Vicinanza, Annet på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. februar 2024

Hei

tusen takk for din review, det er utrolig trist at pga senga vi fik kun 2 stjerner:( vi har jenssen senger på hotellet, og mange av våre gjester er veldig fornøyde med det. Men jeg har full forståelse at en dårlig nattsøvn kan ødelegge hele opplevelse

jeg håper du vil gi oss en sjanse til i fremtiden

velkommen tilbake

Anmeldt 30. januar 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 20. januar 2024

Anmeldelse samlet inn i partnerskap med Scandic Hotels

Anmeldt 17. oktober 2023

Fantastisk hotell. Kjempe god frokost. Fine rom. Fin beliggenhet. Hyggelig betjening. Rent og pent. Perfekt beliggenhet for sentrum, Telenor arena og opplevelser. Kommer garantert igjen. Var mitt 4 besøk.

Dato for oppholdet: oktober 2023
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ScandicHotels.com
Takk, ninafinnerud
Ferdinando Vicinanza, Other på Scandic Fornebu, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. november 2023

hei

så hyggelig tilbakemelding