Depeche Mode concert vær fantastisk! Men på Arena alt for varmt. Jeg forstår at det er masse... les mer
konserten var kjempe bra,men stolane på tribune er ikkje beregnet til å sitte på iflere timer... les mer
Jeg har vært der på en del konserter og også messer som reiselivsmesse. De største internasjonale stjernene som opptrer i Oslo, opptrer som oftest her. Arenaen i seg selv synes jeg er O.K., men jeg synes det er veldig vanskelig å komme seg dit og hjem igjen. Det er mulig å kjøpe bussbilletter (konsertbusser) som går fra Oslo sentrum-Fornebu, og det er veldig trangt. Rutebussen - nr.31- er veldig full, og jeg har flere ganger opplevd at bussen ikke har stoppet på holdeplassen for det er ikke plass til nye passasjerer. Jeg har opplevd å vente opptil 80 minutter for å få drosje fra Telenor Arena etter konsert. Så vi har begynt å kjøre bil til og fra konserten for da tar det aldri mer enn 20-25 minutter å komme seg på veien etter konserten, men det er dyr parkering. Ellers så kan man gå til Lysaker stasjon nærmeste togstasjon, men det er ikke noe for oss.
Fantastisk konsert og ikkeminst lydbildet. Passe høyt, passe voldsomt men hele tiden krystall klart.
Mens kveldens store overraskelse var Spitfire, maten og ikke minst servicen. Lukas hadde vårt bort og sto for fantastisk service og oppmerksomhet. Et Michelin emne ????
Go for it Lukas.
Telenor arena er som kjent en arena hvor man avholder konserter og andre store arrangement. Plass til ca:23000 mennesker ved konsert. Litt usikker på om det er den beste akustikken.
Kvelden skulle tilbringes på Telenor Arena hvor Metallica skulle underholde. Dette er et band som kan spille Live, og man trenger god lyd for å virkelig få maks utav konserten. Her kom dessverre Telenor Arena dårlig ut, som den ofte gjør under konserter. Lyden ble grøtete når lyden spratt frem og tilbake i lokalet. En del ganger forsvant vokalen i oppkoket.
Jeg kjøpte ikke noe annet enn et sett med ørepropper, som jeg ikke trengte under konserten da det ikke var så høyt volum som jeg skulle tro, og ønsket. Dokøen var lang, men jeg syns det gikk fort. Grovt sett 6 minutter i kø er ikke mye å rope høyt om.
Parkeringsplass var det ikke problemer å oppdrive, til min store lettelse.
Oppsummert, bra konsert selv om lyden ikke var topp.
Var på en stor rockekonsert i Telenor Arena. Lyden er langt under pari. Det er synd at en slik moderne arena ikke klarer å produsere bedre lyd. Lyd er alt (!) når man går på konsert så jeg har aldri vært fornøyd når konserter blir lagt til Telenor Arena.
Ellers er lokalet stort og fint. Luftkvaliteten inne er super selv med veldig mange mennesker. Pluss for det.
Det er massevis av toaletter så køene der gikk fort unna, men barene og serveringen var grusom. Det var fullstendig propp ved inngangen til barområdet. Kun en inngang. Det var en veldig smart løsning å bruke snapporder appen, men det hjalp lite om ølen sto klar når du ikke kom fram til baren fordi det var felles inngang med de som skulle betale med kort/cash. Løsningen ble å "snike" seg mellom gjerdene for å komme inn på det tomme området for snapporder. Her har arenaen en utfordring i å planlegge logistikken bedre!
Telenor Arena leverer greit på konserter. Stive priser på øl og snacks, lange dokøer, og svett god stemning.