Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Luft

Depeche Mode concert vær fantastisk! Men på Arena alt for varmt. Jeg forstår at det er masse... les mer

Anmeldt 12. august 2023
Gaida R
,
Oslo, Norge
bra lyd

konserten var kjempe bra,men stolane på tribune er ikkje beregnet til å sitte på iflere timer... les mer

Anmeldt 15. april 2023
378odd
,
Hareid, Norge
Les alle 81 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (81)
Filtrer anmeldelser
81 resultater
Vurdering fra reisende
12
11
36
10
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
11
36
10
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2025 av 81 anmeldelser
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Vi var her på konsert og den er ikke egnet for det må jeg si. Men på sportsarrangementer sånn som løp og konkurranser og fotballkamp så er den passe stor. Innendørs, bra med mat og toaletter og ganske egnet.

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. november 2018

Jeg har vært der på en del konserter og også messer som reiselivsmesse. De største internasjonale stjernene som opptrer i Oslo, opptrer som oftest her. Arenaen i seg selv synes jeg er O.K., men jeg synes det er veldig vanskelig å komme seg dit og hjem igjen. Det er mulig å kjøpe bussbilletter (konsertbusser) som går fra Oslo sentrum-Fornebu, og det er veldig trangt. Rutebussen - nr.31- er veldig full, og jeg har flere ganger opplevd at bussen ikke har stoppet på holdeplassen for det er ikke plass til nye passasjerer. Jeg har opplevd å vente opptil 80 minutter for å få drosje fra Telenor Arena etter konsert. Så vi har begynt å kjøre bil til og fra konserten for da tar det aldri mer enn 20-25 minutter å komme seg på veien etter konserten, men det er dyr parkering. Ellers så kan man gå til Lysaker stasjon nærmeste togstasjon, men det er ikke noe for oss.

Dato for opplevelse: juli 2018
1  Takk, Ingeborg56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk konsert og ikkeminst lydbildet. Passe høyt, passe voldsomt men hele tiden krystall klart.
Mens kveldens store overraskelse var Spitfire, maten og ikke minst servicen. Lukas hadde vårt bort og sto for fantastisk service og oppmerksomhet. Et Michelin emne ????
Go for it Lukas.

Dato for opplevelse: august 2018
1  Takk, 469sveing
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mai 2018 via mobile enheter

Telenor arena er som kjent en arena hvor man avholder konserter og andre store arrangement. Plass til ca:23000 mennesker ved konsert. Litt usikker på om det er den beste akustikken.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, timb_rger
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mai 2018 via mobile enheter

Kvelden skulle tilbringes på Telenor Arena hvor Metallica skulle underholde. Dette er et band som kan spille Live, og man trenger god lyd for å virkelig få maks utav konserten. Her kom dessverre Telenor Arena dårlig ut, som den ofte gjør under konserter. Lyden ble grøtete når lyden spratt frem og tilbake i lokalet. En del ganger forsvant vokalen i oppkoket.

Jeg kjøpte ikke noe annet enn et sett med ørepropper, som jeg ikke trengte under konserten da det ikke var så høyt volum som jeg skulle tro, og ønsket. Dokøen var lang, men jeg syns det gikk fort. Grovt sett 6 minutter i kø er ikke mye å rope høyt om.
Parkeringsplass var det ikke problemer å oppdrive, til min store lettelse.

Oppsummert, bra konsert selv om lyden ikke var topp.

Dato for opplevelse: mai 2018
Takk, 734aleksanderm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser