Luft

Depeche Mode concert vær fantastisk! Men på Arena alt for varmt. Jeg forstår at det er masse... les mer

Anmeldt 12. august 2023
Gaida R
Oslo, Norge
bra lyd

Anmeldt 15. april 2023
378odd
Hareid, Norge

Anmeldt 15. april 2023

konserten var kjempe bra,men stolane på tribune er ikkje beregnet til å sitte på iflere timer .(heilt elendig)

Dato for opplevelse: mars 2023
Takk, 378odd
Anmeldt 2. april 2023 via mobile enheter

Telenor Arena skuffer og er ute av kontroll.
Svært dårlig lyd som skuffer på en stor konsert.
Prisene i bar er noe av det dyreste jeg har erfart. Når arenaen skal sko seg på mineralvann i arena hvor det blir nærmere 40 grader på grunn av dårlig / manglende luftanlegg burde være forbudt. Men du har ikke noe valg når barkøen er evig lang og det som møter deg er innleide unge studenthjelper som virker som de arbeider kun på grunn av konsertopplevelsen.

Toalettkø er noe for seg selv. Når en står 40 minutter i kø med de samme unge innleide vertene som prøver å ha kontroll går det ikke bra.

Vaktholdet er nok sikkert bra, men når medbragt sprit og narkotika blir synlig inntatt er det noe feil.

Bruk heller pengene på en reise til Europa for å se din favorittartist.

Dato for opplevelse: januar 2023
Takk, Frederick Andrè B
Anmeldt 23. oktober 2022 via mobile enheter

Jeg var på We love the 2000 konsert.
Jeg er lite imponert over servicen på vekterne ved inngangen. Måtte gå flere ganger fram og tilbake til ticketmasterluken da jeg ikke kom inn på inngangen på billetten. Det viste seg til slutt at området jeg hadde billett til var stengt og jeg hadde fått ny plass Dette var ikke jeg blitt informert om. Møtte da på svært arrogante vakter uten et snev av service som sendte meg lange omveier fram og tilbake til billettluka. Til slutt fikk jeg billett hvor jeg slapp inn. Når man har gyldig billett og skal kose seg er dette ikke noen hyggelig start.
Konserten var preget av dårlig lyd. Artistene var ok.
Lokalet manglet sjel. Atmosfæren var kald og ukoselig.
Helhetsinntrykket av Telenor Arena er dessverre dårlig. Er det ikke noe jeg fryktelig gjerne vil se så vil jeg holde meg unna denne arenaen.

Dato for opplevelse: oktober 2022
Takk, _travelmanontripadv
Anmeldt 20. oktober 2022

Vært på én konsert der. Dårlig lyd, mye kø, kun mulig å kjøpe én øl før konsertstart, deretter ingenting. Vesentlig dårligere konsertopplevelse enn med samme band andre steder.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, bjornte
Anmeldt 23. juli 2022

På konsert sammen med datter og vennepar for å oppleve Queen. Flott konsertarena med god lyd. Har vært her tidligere på konsert også og er aldri redd for dårlig lyd. Konserten var meget bra om det ikke er Freddy Mercury som synger, Adam Lambert gjorde en veldig bra figur og har god stemme. Når det skal inn 25 000 mennesker forventer du kø men her er det full kontroll og lite eller ingen kø, til og med i barene går det veldig bra. Når konserten var over gikk det raskt og greit å komme seg ut og tilbake til hotellet. Dette er noe arrangørene kan og er dyktige til. Opplevelsen er satt til ypperlig og det er på grunn av Queen som lagde en fantastisk opplevelse for alle vil jeg tro. Inne i arenaen var det ekstremt varmt, heldigvis hadde vi fått kjøpt vann før konserten startet, vil anta det var rundt 40 varmegrader inne og hørte at det visstnok var flere som besvimte, så bedre ventilasjon burde vært på plass eller at det på annen måte kunne blitt litt gjennomtrekk med frisk luft.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, Arild P