Dette er et veldig hyggelig sted å stoppe ved når man er på tur gjennom Hallingdalen. Hyggelig betjening, lett å ha med hund på uteserveringen, og viktigst av alt - veldig god mat; anbefaler burgeren, fish and chips og jordbær med softis.
Flott og stort rom, gode senger. Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale. Personalet vasket trekket til nedspydd bilbarnesete i vaskemaskinen selv om vi ankom sent på kvelden. Dette var rent og tørket og klart til avgang morgenen etter. Her hadde vi et utrolig hyggelig opphold. Takk til alle ansatte.
spiste en nydelig saftig burger ☺️ de hadde glutenfritt brød!
veldig god service, rent og ryddig. fine toalett.
veldig mange mat alternativer, noe mat for alle. de har også hennig olsen soft is
kommer deffinetivt igjen
flott sted å stoppe for et rent toalett og litt mat i magen enten det er eplekake og is eller burger med pommes frites.De har også en lekeplass for små barn.bensinstasjon og mulighet for overnatting..
Hadde bestilt er familierom og et dobbeltrom gjennom booking. Når vi ankom hadde de registrert et enkeltrom istedenfor et dobbeltrom på oss. Jeg prøvde å forklare dette i resepsjonen og ble truet med å ikke få noe rom i det heletatt av en sur resepsjonist. Ellers fine rom og et greit motell.
God mat som er og anbefale. Godt utvalg for de fleste. God smak og nok mat for oss.
Hyggelig betjening som var flinke med og vaske og rydde hele tiden. Maten kom og ble tilbudt veldig raskt. Anbefales!