Lars A
53.0 km fra Motell Nor Kro
38.5 km fra Motell Nor Kro
Se flere hoteller i Bromma
Anmeldt 6. juli 2020

Flott og stort rom, gode senger. Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale. Personalet vasket trekket til nedspydd bilbarnesete i vaskemaskinen selv om vi ankom sent på kvelden. Dette var rent og tørket og klart til avgang morgenen etter. Her hadde vi et utrolig hyggelig opphold. Takk til alle ansatte.

Takk, roarf667
Anmeldt 5. juli 2020 via mobile enheter

spiste en nydelig saftig burger ☺️ de hadde glutenfritt brød!
veldig god service, rent og ryddig. fine toalett.
veldig mange mat alternativer, noe mat for alle. de har også hennig olsen soft is😍

kommer deffinetivt igjen 😊

Takk, gruddere
Anmeldt 11. mai 2019

flott sted å stoppe for et rent toalett og litt mat i magen enten det er eplekake og is eller burger med pommes frites.De har også en lekeplass for små barn.bensinstasjon og mulighet for overnatting..

Dato for oppholdet: mai 2019
Takk, 644anita
Anmeldt 24. juli 2018 via mobile enheter

Hadde bestilt er familierom og et dobbeltrom gjennom booking. Når vi ankom hadde de registrert et enkeltrom istedenfor et dobbeltrom på oss. Jeg prøvde å forklare dette i resepsjonen og ble truet med å ikke få noe rom i det heletatt av en sur resepsjonist. Ellers fine rom og et greit motell.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, Inger-Sofie H
Anmeldt 19. juni 2018

God mat som er og anbefale. Godt utvalg for de fleste. God smak og nok mat for oss.
Hyggelig betjening som var flinke med og vaske og rydde hele tiden. Maten kom og ble tilbudt veldig raskt. Anbefales!

Dato for oppholdet: juni 2018
3  Takk, mortenk772