Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 00:00 - 23:59
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Flott opplevelse for barna.

En nydelig og jordnær opplevelse med familien. Midt i blinke for de mindre barna. Her er det mange... les mer

Anmeldt 22. juni 2021
kristenwanvik
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Nydelig sted

Fantastisk flott sted, med utskjæringer av alt fra fugler til norske eventyrfigurer :-) Flott natur... les mer

Anmeldt 1. juni 2020
toneb523
,
Kvernevick, Norge
via mobile enheter
Les alle 15 anmeldelsene
  
Anmeldelser (15)
Filtrer anmeldelser
15 resultater
Vurdering fra reisende
11
3
1
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
11
3
1
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 15 anmeldelser
Anmeldt 1. juni 2020 via mobile enheter

Fantastisk flott sted, med utskjæringer av alt fra fugler til norske eventyrfigurer :-)
Flott natur og oppmerket løype. Mulighet for bading.
Vi kommer garantert igjen :-)

Dato for opplevelse: mai 2020
Takk, toneb523
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Fint tur i skogen og det er kjekt a oppdager alle eventyr figurer inne mellom tre. Mye arbeid er lagt ned.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, michaelpro
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2018 via mobile enheter

Ei fantastisk visualisering av ulike norske folkeeventyr plasserte inne i skogen langs ein gangveg. Eit funn for alle barn og barnefamiliar som vitjar Stord, berre ca. 20 min. gange frå parkeringsplass i Skjephaugen eller Landåsen. Alle som likar norske folkeeventyr, vil kjenna igjen figurane og tanlåa.

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, 792birgert
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2017 via mobile enheter

Etter å ha snakket om det så lenge, kom vi oss endelig avgårde for å finne "skogen" som alle snakket om. Området som eventyrskogen ligger i er et flott og polulært turområde med mange mulige sidestier om du søker andre utfordringer.

Veien til eventyrskogen er på grusvei og er mulig å besøke både med barnevogn og rullestol. Men følg med i kryssene. Det er ikke alle kryss der skiltene er så synlige.

Man går gjennom flere typer skogsmiljøer som gjør naturopplevelsen flott.

Når eventyrskogen omsider dukker opp er ungene i ekstase og har lyst å se flere troll. Det er virkelig verdt besøket. Neste gang tar vi med niste å lager en større tur ut av det.

Dato for opplevelse: juni 2017
1  Takk, Jan F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2017

Utrolig flott utstilling av forskjellige eventyr. Vi var der i skumringstiden, noe som gjorde hele opplevelsen enda mer trollsk. Anbefaler alle både voksne og barn å ta turen hit.

Dato for opplevelse: november 2016
Takk, Alundy95
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser