“Nydelig mat”
Anmeldelse av Tandoor Indian Cuisine

Tandoor Indian Cuisine
Vurdert som nr. 1 av 2 Restauranter i Ask
Anmeldt 5. april 2024 via mobile enheter

Elsker indisk mat og er alltid skeptisk til å bestille fra nye steder. Så vi ble veldig positivt overrasket, maten var bare sinnsykt god. Kommer nok tilbake neste gang jeg er her nede😀

Dato for besøk: april 2024
Takk, TOrunn_13

Anmeldt 15. mai 2023

Helt nyyydelig, genuin indisk mat! Vi valgte den samme retten som vi spiser på alle indiske restauranter - bare for å kunne sammenligne (den var nr 13 her). Helt i toppsjiktet dette, altså! Og vi får med hjem det vi ikke klarer å spise opp (store porsjoner mao.). ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anbefales sterkt! Vi kommer tilbake når vi er på disse kanter. Helt herlig! Og takk for maten! 🙏🏼😋🤩

Dato for besøk: mai 2023
Takk, karitamtam
Anmeldt 15. november 2022

Fantastisk mat, nydelige smaker. Vi var tre som spiste der og alle var veldige fornøyde med maten
Hyggelige ansatte og koselig atmosfære.
Kan anbefale denne restauranten.

Dato for besøk: november 2022
Takk, Tormod L
Anmeldt 7. november 2022

Indisk cuisine på sitt beste. Nydelige smaker og god service. Hyggelig lokale, dog litt mye støy hvis restauranten er full.

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, T5329SQrolfh
Anmeldt 21. september 2022

Vil kalle meg selv en mildt sagt indisk mat entusiast, med flere turer årlige til India blir det vanskelig å ikke falle pladask for det kulinariske universet som er India.

I dag fikk vi gleden av å teste nye Tandoor Indian Cuisine i Ask, og var rett og slett en herlig og forfriskende opplevelse. Det var detaljer ned til punkt å prikke. Deilige variasjoner i smak og krydder, og utrolige gode råvarer. I tillegg var det et stort utvalg på menyen, litt utenom det som er vanlig å få på indiske restauranter i Norge.

Vi har fått en liten mat perle i Ask! Besøk og nyt!

Dato for besøk: september 2022
Takk, jonas_vdffdsdf

Har du vært i Tandoor Indian Cuisine? Del dine erfaringer!