Hva kan man si; alt er i detaljene. Lodgene sklir inn i landskapet. Arkitekturen er nydelig og detaljene i hyttene er det ingenting å si på.
Da vi kom var det nydelig vær og utsikten ut av vindene var ren balsam til sjelen. Badstue med ekte vedovn. Herlig. Også her er utsikten nydelig. Her kunne det vært gøy å kunne bade i sjøen. Kanskje en ide å gjort det mulig? Da vi våknet var det regn og vell så flott å se på. Til frokost var det hjemmefisket røkelaks, nyrørte blåbær og hjemmebakt brød.
Deretter tok Edgar oss med på tur med fiskebåten. Altså; for en opplevelse! Edgar er behalgeligheten selv. Han er svært opptatt av bærekraft og tradisjoner og dette gjenspeiler seg i alt han gjør og i konseptet som helhet. Han dro opp teinene som var fulle av krabber som etterhvert krabbet rundt føttene våre! Han tok kun det vi skulle spise- og kun de krabbene som manglet en fot eller liknende. Resten slapp han tilbake i sjøen.
Jeg ønsker meg enda mer hjemmelagde ting og skulle gjerne ha kunnet kjøpe med meg den herlige røkelaksen hjem. For eksempel.
Forresten her må man ordne med egen vin! Edgar har ikke fått ordnet med skjenkebevilling enda. Tenk deg et glass champagne til all den krabben eller en deilig frisk hvitvin hadde gjort susen. Neste gang..! Obs; her er det ikke TV eller Internett. Uten at dette plaget oss:) Mer