Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Hotels.com
eDreams
USD 178
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 25.09.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Booking.com
Orbitz.com
Se alle 11 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (35)
Filtrer anmeldelser
35 resultater
Vurdering fra reisende
7
17
9
2
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
7
17
9
2
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 35 anmeldelser
Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to netter på Vågslidtun hotell. Flott beliggenhet med nydelig utsikt mot vannet, men maten var en nedtur. Første kvelden bestilte vi hjort til kr. 338. Den kom med en saus som jeg tror Toro ville gjort bedre, kjedelige grønnsaker og lunka poteter. Lunka var også speileggene til frokost første dag. Dagens middag (viltgryte) som vi spiste kveld nummer to, var også lunka. Da vi bad om varme egg dag nummer to, fikk vi det

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 1234cecilie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2019 via mobile enheter

Vi bodde på hotellet en natt. Ved ankomst om ettermiddagen, ble vi møtt av blid og imøtekommende personale ved skranken da vi sjekket inn.
Deilige rom med fantastisk utsikt. Rent og pent og veldig gode senger.
Nydelig mat i restauranten om kvelden. God stemning og hyggelig og servicemindrd betjening.
Kan trygt anbefales!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, elima1506
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Veldig koselig og sjarmerende hotell midt i naturen med nydelig utsikt og perfekt beliggenhet. Utrolig fint inne som ute. Maten er eneste som ikke lar meg gi full pott. Ganske dyre middager og lunsjer.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Dumpet innom da det regnet, var mørkt og sent (kl 22). Vi ble møtt av en blid og hyggelig dame, som ga oss god pris, og ønsker hundene også velkommen
Hotellet er litt slitt, men har mye historie og masse sjarm Gir en hjemmekoselig følelse

Rommet var rent, og uten tepper
Sengeteppe og pynteputer kunne gjerne blitt liggende i skapet Det var en ekstra dyne der, og det var stoooore puter Deilige senger.

Frokosten var ekstremt god, med masse helt sprøtt bacon Utsikten var upåklagelig, mot det vakre norske fjellandskapet ⛰

Vågslid er det som tidligere var Haukeli høyfjellshotell, men med nye eiere, forsto jeg.
Disse folkene er interessert i sine gjester, og slår gjerne av en prat, hyggelig hotell

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, UnniNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. september 2018

Litt slitt,eldre høyfjellshotell. Spisesal og mat var bra. Rommene trenger oppgradering. Ble heller ikke stelt mellom de to nettene vi var der. Kaldt i salongen,fordi hoveddøra skulle stå åpen hele tida. Mistenker det var røyking som skulle luftes. Rommene i 2 etg virket litt hyggeligere enn de nederste. Men natur og områdetrundt er fint.

Romtips: Velg rom i øverste etg.
Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, TA276
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser