Svært hyggelige ansatte. Rent og pent på rommene, men dessverre svært lytt mellom rommene og rommene trenger en oppdatering. Litt rar sammensetning av tilbehør til dagens hovedrett i restauranten. Stort pluss for at det var null stress å med hund.
Vi var to netter på Vågslidtun hotell. Flott beliggenhet med nydelig utsikt mot vannet, men maten var en nedtur. Første kvelden bestilte vi hjort til kr. 338. Den kom med en saus som jeg tror Toro ville gjort bedre, kjedelige grønnsaker og lunka poteter. Lunka var også speileggene til frokost første dag. Dagens middag (viltgryte) som vi spiste kveld nummer to, var også lunka. Da vi bad om varme egg dag nummer to, fikk vi det
Vi bodde på hotellet en natt. Ved ankomst om ettermiddagen, ble vi møtt av blid og imøtekommende personale ved skranken da vi sjekket inn.
Deilige rom med fantastisk utsikt. Rent og pent og veldig gode senger.
Nydelig mat i restauranten om kvelden. God stemning og hyggelig og servicemindrd betjening.
Kan trygt anbefales!
Veldig koselig og sjarmerende hotell midt i naturen med nydelig utsikt og perfekt beliggenhet. Utrolig fint inne som ute. Maten er eneste som ikke lar meg gi full pott. Ganske dyre middager og lunsjer.
Dumpet innom da det regnet, var mørkt og sent (kl 22). Vi ble møtt av en blid og hyggelig dame, som ga oss god pris, og ønsker hundene også velkommen
Hotellet er litt slitt, men har mye historie og masse sjarm Gir en hjemmekoselig følelse
Rommet var rent, og uten tepper
Sengeteppe og pynteputer kunne gjerne blitt liggende i skapet Det var en ekstra dyne der, og det var stoooore puter Deilige senger.
Frokosten var ekstremt god, med masse helt sprøtt bacon Utsikten var upåklagelig, mot det vakre norske fjellandskapet ⛰
Vågslid er det som tidligere var Haukeli høyfjellshotell, men med nye eiere, forsto jeg.
Disse folkene er interessert i sine gjester, og slår gjerne av en prat, hyggelig hotell
Litt slitt,eldre høyfjellshotell. Spisesal og mat var bra. Rommene trenger oppgradering. Ble heller ikke stelt mellom de to nettene vi var der. Kaldt i salongen,fordi hoveddøra skulle stå åpen hele tida. Mistenker det var røyking som skulle luftes. Rommene i 2 etg virket litt hyggeligere enn de nederste. Men natur og områdetrundt er fint.