“Muggen ansatt”
Anmeldelse av Taverna Ola Kala

Taverna Ola Kala
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Tofte
Prisklasse: USD 12 - USD 38
Beskrivelse: Autentich gresk restaurant med høy kvalitet på mat og drikke, nær sjøen. Gode ​​porsjoner og avslappet atmosfære, akkurat som Hellas. NYT!!
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Vi gikk inn i lokalet for å høre om de har takeaway. Vi tittet oss litt rundt, og en muggen dame bak disken ropte «Vi har bordbestilling». Vi skal bare spørre om noe, svarte vi. Hun tok telefonen som ringte, og deretter lurte hun på hva vi ville. Vi spurte om de hadde takeaway og hun svarte lite høflig «Vi har vanligvis det, men ikke nå midt i middagsserveringen». Det var seks personer i lokalet, alle satt ved samme bord, så de virket ikke akkurat overarbeidet. Vi snudde på helen og kommer aldri tilbake!

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, 491heges
Hilde Marie S, Owner på Taverna Ola Kala, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2021

Thank you so much, but then only 1star?

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

4 venninner hadde lyst til å prøve Ola Kala på Tofte. Det kom 1 t. Og 40 min før sent i forhold til åpningstiden. Vi fikk kjeft av en uhøflig dame som i tillegg så ustelt og sliten ut. Vi måtte bestille bord, så hun. Men det var ikke opplyst noe sted. Det ble ingen lunsj på oss der, for maken til DÅRLIG service har vi aldri opplevd. Det blir ingen lunsj på oss der. 0 poeng fra oss.

7  Takk, 117lisbethh
Anmeldt 19. juli 2020

Stort sett god mat, fikk ikke helt følelsen av Hellas før maten kom, men når jeg tok den feste biten av min Stifado, da var jeg i Hellas, store porsjoner hjelper og. Moussaka var og god, men Souvlaki var svidd i overflaten og smakte sot, det var barnas rett så vi fant det ikke ut før helt mot slutten, ellers ville jeg sent den ut igjen. Håper dette er et engangstilfelle, men trekker allikevel en stjerne for det. Så store porsjoner at vi ikke orka dessert.

Takk, Arne R
Anmeldt 9. juli 2020

Vi har kommet med stor familie, 9 til sammen, både stor og små. Store, smakfulle porsjoner! God, vennlig betjening!
Takk!
Vi kommer tilbake!!!

Takk, 433jelenap
Anmeldt 25. juni 2020 via mobile enheter

Spiste souvlaki, stifado og mossaka sammen med to venner en fredag i Tofte. Maten stod ikke tilbake i smak for mat jeg har spist i Hellas. Kjøkkenet vet hva de driver med, og får fram de delikate greske smakene. God service og når de i tillegg har godt øl fra Septem Microbrewery i Hellas er det ikke langt unna en perfekt aften. Ekte gresk kaffe og et godt kakestykke til slutt gjør at jeg absolutt kan anbefale et lite stykke Hellas på sørspissen av Hurumhalvøya i Asker.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, stor66

Har du vært i Taverna Ola Kala? Del dine erfaringer!