Koselig sted!
Svært god seng, stort rom, fint bad. Hjemmebakt brød til frokost, vafler og kaffe. Rimelig og supert! Kan anbefales. Sjarmerende med elva nedenfor. Noe støy fra tog og trafikk men helt ok. Mer
- Gratis Wi-Fi
- Gratis parkering
Koselig sted!
Tusen takk for hyggelig melding.
Christina
Ved første øyekast virket det greit. Vi ble møtt av hyggelig personale i en innbydende resepsjon. Rommet stod dessverre ikke i stil. Vi skulle ha en toroms med plass til 4 voksne og to små barn. Vi fikk en én-roms med hems, og måtte leie en ekstra leilighet. Altandøren var ødelagt, og gikk ikke an å hverken lukke eller låse. En god oppussing ville hjulpet mye.
Hei beklager lite info om denne leiligheten.
På disse bookingsidene er det ikke så lett å få ut nok info om at den ene leiligheten har hems,
og passer ikke til "veldig" små barn og godt voksne.
Denne Leiligheten koster kr 750 pr døgn, har et soverom med to senger + 3 senger på hems. De andre er samme pris men har ikke hems så dette er et ekstra rom for de som har eks. ungdommer med seg på tur.
Skal prøve å gi nok info på vår hjemmeside www.torpogjestegaard.com eller ta den bort fra bookingsidene.
Hadde dere sagt i fra når dere sjekket inn kunne vi har booket dere inn et annet sted eller gitt dere en god pris på en leilighet til.
Christina
Overnattet her på vei til endelig destinasjon. Sjarmerende innredet hotellrom og et utvalg hytter, og grillplass. Stedet ligger mellom veien og en elv som byr på flott utsikt på baksiden.
Stedet har bakeri, så frokosten blir ekstra god da.
Koselig oppholdsrom, med blanding av nytt og gammelt, og svært hyggelig betjening.
For sykkel turister er det ekstra verdi med sykkelverksted og en liten sykkel «pars cours» sti.
Noen av de nærmeste ladestasjoner (hurtiglading): Rema på Gol (BKK) og CircleK på Geilo (Ionity/CircleK)
Godt opphold!
Tusen takk for tilbakemelding :-)
Velkommen tilbake.
Christina
Perfekt overnattingssted når veien fra øst mot vest ble for lang for valpen vår.
Stort fint rom med super fresht bad. Hyggelige folk som driver/jobber der. Deilig hjemmebakt brød til frukost.
Det er ikke alltid lett å finne rimelig overnatting når man har dyr med seg. Her kan vi tenke oss å overnatte fler ganger.
Vi stoppet her etter en dag i bjørneparken, på vei videre til Bergen. Sov her kun 1 natt, i leilighet nr 5. Byggene er gamle, men er en fin overflate oppussing, men fine farger og interiør. Leiligheten er ren og sengene gode. Markterrasene kunne blitt gjort litt på. Innsjekk og utsjekk gikk fint. Veldig hyggelig dame. Mulighet for en dukkert i elva rett nedenfor. Stopper gjerne her igjen :)
Her fikk vi alt vi drømte om og mere til. Trivelig vertskap, flott service god bevertning og et tilpasset opplegg til våre behov som overgikk alle våre forventninger. Skal dere denne veien er dette stedet å ta inn på.