Gunnar H
5,0 av 5 boblerAnmeldt 1. mai 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: april 2024
Kari N, Guest Services / Front OfficeSanner Hotell, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 6. mai 2024
Hei Gunnar, og tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding. Så godt å høre dere fikk en vellykket familiesamling på Sanner. Det var veldig hyggelig å ha dere på besøk, og vi håper å se dere igjen.
Hotel front with silo entrance
1.5 km fra Sanner Hotell
35.1 km fra Sanner Hotell
35.1 km fra Sanner Hotell
Se flere hoteller i Gran
Anmeldt 11. april 2024

Dessverre svarte ikke den helhetlige opplevelsen til våre forventninger. Rommet var veldig lite for et par med hund. Sengen var kun oppredd for EN person og kun ett sett håndklær. Da vi sa ifra om dette, ble det redd opp til en til, men ingen flere sett håndklær kom. Rammet var tett med dårlig luft på tross av at vinduet var åpent hele natten. BI har bodd på mange «hunderom» på hotell uten at det har vært dårlig luft.
Middag var god! Frokosten var ikke så bra som forventet. Få pålegg for oss som ikke spiser kjøtt. Vi måtte spørre om påfyll av diverse mat det gikk tomt for.
Det var dyrt ift lignende hoteller med samme standard. Vi fikk ingen tydelig beklagelse ved utsjekking, for manglende håndklær. Hadde nok forventet et lite avslag i prisen også.
Beklager dårlig erfaring!

Dato for oppholdet: april 2024
Takk, Gerd-Eli W
Kari N, Guest Services / Front Office på Sanner Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2024

Hei Gerd Eli. Så leit å høre at opplevelsen på Sanner ikke svarte til forventningene. Vi beklager selvfølgelig for at rommet kun var klargjort til en person, - en menneskelig glipp fra vår side dessverre. Vi fikk umiddelbart redd opp til en person til, og håndklærne ble lagt inn da dere var til middag. Beklager forsinkelsen der. Leit også å høre om sparsomt vegetar-utvalg til frokost. Vi tar med tilbakemeldingen din både til kjøkken og housekeeping, og skal se på både rutiner og utvalg. Takk for din tilbakemelding, og velkommen tilbake en annen gang.

Anmeldt 5. februar 2023 via mobile enheter

Dette er et fint hotell, har vært her ved flere anledninger, veldig hyggelig personale.
Nå har også de kasta seg på afternoon tea konseptet. En veldig hyggelig ting å gjøre. Men…. Nå begynner folk å kjenne konseptet, og flere av oss har gjort det tidligere, og satt oss litt inn i hva det inneholder.
Sandwichene sto ikke til forventningene, det er mulig focaccia er en Hadeland vri, men nei. De små loffskivene på pinne smakte ingen ting. Jeg er klar over at agurk ikke smaker spesielt mye, men da må det tilføres noe annet som gjør det litt mere spennende.
Scones var ok, men ikke med krem. Her er det andre alternativer.
Toppen av fatet , sjokolade og makroner, tja, det er ikke godt, og veldig enkelt.
Ok te.
Brosjyren som lå på bordet, som forklarte hva maten besto av, ble samlet inn, det burde den ikke blitt. Vi satt der å lurte på hva de forskjellige tingene var / inneholdt.
Dette ble for oss kun en midt på treet opplevelse.

Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, Marixx190479
Kari N, Gjestetjenester/resepsjon på Sanner Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. februar 2023

Hei, og takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse. Så leit å høre at vi ikke innfridde. Vi har servert Afternoon Tea på Sanner i 6 år og egentlig med veldig gode tilbakemeldinger, så her må jeg sjekke opp med kjøkkenet om det skjedde noe spesielt. Foccacia med spekeskinke og rød pesto kan du gjerne kalle en lokal vri, og cucumber-sandwichen er av den mer klassiske varianten som gjerne hører hjemme på Afternoon Tea-fatet. Så synd at den du fikk ikke smakte noe. Den serveres med både agurk, reddik, nykvernet pepper og pepperrotkrem. Er nok ikke nødvendigvis mye smak, men noe skal det jo være. Jeg skal sjekke opp om det ble gjort noe annerledes på søndag. Scones serverer vi alltid med lemomcurd, jordbærsyltetøy og clotted cream. Toppen av fatet med søtsaker varierer litt fra gang til gang.
Å la menyen ligge på bordet var en god ide, det er jo også fint å se te-utvalget om man ønsker å prøve flere varianter. Takk for godt tips.
Velkommen tilbake en annen gang.
Vh. Kari, Sanner Hotell

Anmeldt 26. juni 2022

Vi har nettopp feiret gullbryllup på Sanner hotell. Vi er veldig fornøyde med god mat, god service, hyggelig og hjelpsom betjening, trivelige omgivelser både ute og inne, - de hadde til og med ordnet med fint vær!
Kort sagt: De hadde gjort alt som skulle til fra deres side -og litt til- for at vårt jubileum skulle bli en trivelig opplevelse for oss.
TUSEN TAKK!
Vi følte oss velkomne hele tiden ved sin personlige væremåte, som om vi hadde kjent hverandre lenge og var en del av familien.
En fantastisk stab som var der for oss hele tiden!
Vi kunne ønske å feire noe stadig vekk, for en så god opplevelse tar vi gjerne i reprise😊

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Wenche Hoel R
Kari N, Gjestetjenester/resepsjon på Sanner Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2022

Tusen takk for veldig hyggelig besøk Wenche! Og tusen takk for hyggelige ord, de varmer :)
Vi håper å se dere igjen.

Anmeldt 23. januar 2022 via mobile enheter

Veldig hyggelig betjening og god mat. Tålmodige ansatte som tåler småbarn som løper litt rundt. Her er det mange steder man kan gjemme seg litt bort fra andre gjester og nyte kvelden i fred og ro. Rommet vi hadde var rent og pent og hadde plass nok til 4 stk.

Dato for oppholdet: januar 2022
Takk, Londontourists2015
Kari N, Guest Services / Front Office på Sanner Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. juli 2022

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, og besøk! Velkommen tilbake :)

Anmeldt 16. oktober 2021 via mobile enheter

Et hjemmekoselig hotell med personlig service fra herlige ansatte. Det ligger mye historie i veggene på dette stedet
Maten er et kapittel for seg, nydelig hjemmelaget mat som må oppleves. Stedet ligger nært severdigheter som Søsterkirkene, Glasslåven og steinhuset. Fine turområder i nærheten
Perfekt for en rolig stund. Tilgang på massasje og basseng. Takk for et deilig opphold.

Dato for oppholdet: oktober 2021
Takk, ColinEnebakk
Kari N, Gjestetjenester/resepsjon på Sanner Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. november 2021

Hei og tusen takk for at du tok deg tid til å skrive noen ord om oppholdet ditt her på Sanner. Det setter vi stor pris på. Så hyggelig å høre at du hadde et vellykket opphold. Vi håper å se deg igjen, velkommen er du :)