Sula er et gammelt fiskevær som ligger utenfor Frøya. Vi leide oss inn på "Assistenten", en av to leiligheter i Fyrmesterboligen. Leiligheten har 6 sengeplasser fordelt på 3 soverom, fult utstyrt kjøkken. Leiligheten opplevdes som ren, ryddig med gode senger. Meget hyggelig vertskap som bydde på lokalhistorie.
Sula er perfekt for deg som ønsker å finne hvilepulsen, passer utmerket for familier med barn. Ta med fotoapperat!! Lett tilgjengelig med ferje/hurtigbåt fra Frøya.
Innlandet har sine katedraler og stavkirker. På Sula har de fyr. Et flott fyr, som står der i all sin prakt og venter på å bli tatt bilde av, enten med en vakker solnedgang, nordlys eller i full storm. Anbefales
Sula fyr er det første du ser i det fjerne når du ankommer Sula. Du kan kjøre et stykke opp dit, men vi bodde på Sula havhotell å gikk dit. Rundt 20 min. Vakkert! Nydelig utsikt mot storhavet å innland. Er overnattingsmuligheter på fyret. Det var ikke åpent da vi var der.
Sula fyr er nylig rehabilitert og lyset er vakrere enn noen gang. Å gå til fots opp tar ikke lange tiden, og foruten noen få trappetrinn ventes en vakker utsikt mot havet. Å ligge i senga på Sula Rorbuer og havhotell å se fyrlyset anbefales. Dette stedet er vakkert på sommerdager, men når mørket og uværet setter inn kommer det eksotiske fram. Hele øya har et historisk preg, og ta turen til Sula for en helg eller uke er ikke å forakte. Anbefaler alle en tur hit.
Vakreste stedet som finnes. Både fyret, utsikten, solnedgangen og Sula forøvrig er vakkert og gir en ro i kropp og sjel.
Sula fyr står på toppen av Sulshaugen. En sjeldenhet at fyr står på en øy med bebyggelse. Sulværinger har et nært forhold til fyret, og det er ofte besøkt av turister. Og det er ikke sjelden det er bryllup her. Sula fyr har vakre kulisser der hav og himmel møtes. Og herfra kan du se hele verden. Du kan se sola gå ned i havet, eller vakre soloppganger. Du kan få omvisning i fyret. Det sies at du kan få et ønske oppfylt av å være tilstede når sola går ned i havet. Er du i nærområdet, er du en kort fergetur unna.