Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Herskapelig kystkultur

Innlandet har sine katedraler og stavkirker. På Sula har de fyr. Et flott fyr, som står der i all... les mer

Anmeldt 7. oktober 2019
fotturisten
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Helgefri

Sula fyr er det første du ser i det fjerne når du ankommer Sula. Du kan kjøre et stykke opp dit... les mer

Anmeldt 17. mars 2019
318elisabethh
,
Trondheim, Norge
via mobile enheter
Les alle 8 anmeldelsene
  
Anmeldelser (8)
Filtrer anmeldelser
8 resultater
Vurdering fra reisende
8
0
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
8
0
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 8 anmeldelser
Anmeldt 7. oktober 2019 via mobile enheter

Innlandet har sine katedraler og stavkirker. På Sula har de fyr. Et flott fyr, som står der i all sin prakt og venter på å bli tatt bilde av, enten med en vakker solnedgang, nordlys eller i full storm. Anbefales

Dato for opplevelse: oktober 2019
2  Takk, fotturisten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mars 2019 via mobile enheter

Sula fyr er det første du ser i det fjerne når du ankommer Sula. Du kan kjøre et stykke opp dit, men vi bodde på Sula havhotell å gikk dit. Rundt 20 min. Vakkert! Nydelig utsikt mot storhavet å innland. Er overnattingsmuligheter på fyret. Det var ikke åpent da vi var der.

Dato for opplevelse: mars 2019
1  Takk, 318elisabethh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Sula fyr er nylig rehabilitert og lyset er vakrere enn noen gang. Å gå til fots opp tar ikke lange tiden, og foruten noen få trappetrinn ventes en vakker utsikt mot havet. Å ligge i senga på Sula Rorbuer og havhotell å se fyrlyset anbefales. Dette stedet er vakkert på sommerdager, men når mørket og uværet setter inn kommer det eksotiske fram. Hele øya har et historisk preg, og ta turen til Sula for en helg eller uke er ikke å forakte. Anbefaler alle en tur hit.

Dato for opplevelse: oktober 2017
1  Takk, nikujaki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017 via mobile enheter

Vakreste stedet som finnes. Både fyret, utsikten, solnedgangen og Sula forøvrig er vakkert og gir en ro i kropp og sjel.

Dato for opplevelse: juli 2017
2  Takk, elindahlskas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2017 via mobile enheter

Sula fyr står på toppen av Sulshaugen. En sjeldenhet at fyr står på en øy med bebyggelse. Sulværinger har et nært forhold til fyret, og det er ofte besøkt av turister. Og det er ikke sjelden det er bryllup her. Sula fyr har vakre kulisser der hav og himmel møtes. Og herfra kan du se hele verden. Du kan se sola gå ned i havet, eller vakre soloppganger. Du kan få omvisning i fyret. Det sies at du kan få et ønske oppfylt av å være tilstede når sola går ned i havet. Er du i nærområdet, er du en kort fergetur unna.

Dato for opplevelse: juli 2017
2  Takk, nikujaki
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser