“Skuffende.”
Anmeldelse av Big World - Grindsted

Big World - Grindsted
Vurdert som nr. 11 av 19 Restauranter i Grindsted
Anmeldt 13. november 2018

Larmende atmosfære med mange ustyrlige barn springe omkring uten at foreldrene så ut til å bry seg om det!!! En liten dreng fikk for mange nudler på sin allerede brukte tallerken og ville legge noen av dem tilbake!!! Det stoppet jeg. Uakseptabelt at betjeningen ikke har regler om at barn ALLTID skal følges av en voksen rundt buffeen og ikke pille på alt mulig med sine beskitne hender. Maten var heller ikke særlig god og variert, for mange friterte retter. Kjedlig og altfor dyrt. Kommer ikke mere.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, mostefansen

Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Dette er tydeligvis et populært sted for lokal befolkningen. Vi var der på en torsdag kl 20 og det var mye folk. Men lokalet er stort, såikke problem å få bord.

Flott buffe med både alle typer kjøtt (svin, kylling, biff, and) og skampi mm. Man kan til og med plukke ut kjøttet rått og få det stekt (Mongolsk barbeque). I tillegg var det enkel sushi og suppe.

Gutta våre ble glad for stekte nudler, pomfri og div kjøtt. Og ikke minst is til dessert. Kaffe te og frukt var det også.

Spis så mye du orker av alt sammen for 130dk. God deal!

Betjeningen slet med å få ut drikke varer og fylle opp med bestikk. Men det er jo et luksus problem at det er for mye folk på buffe. Kom hele tiden ny mat, så ingen mangelvare.

Deilig rolig stemning etter en lang dag i Legoland.

Takk, RenateJo
Anmeldt 1. september 2017

Etter en uheldig opplevelse med Buffalo Pizza (styr unna) kom vi til Big World 10 minutter før stengetid og spurte om vi kunne bestille noe takeaway.
Selvfølgelig, var svaret, og innen 10 minutter hadde vi fått et hellig måltid med for to voksne og en barnemeny! Servicen var upåklagelig og vi ble positivt overrasket over omtanken kjøkkenet hadde med å pakke maten godt inn slik at den skulle holde seg varm og tansportsikker! Det ble et herlig måltid med biff chop suey med ris til! Store porsjoner og rikeligelig med ris! Kylling med pommes til barnet var fersk og nydelig stekt (i fersk og frisk frityrolje)!

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Leif L
Anmeldt 29. juli 2016 via mobile enheter

Hyggelig restaurant etter en dag i Legoland.
Innholdsrik bufé, med all slags mat. Isbufé populært for barna.
Vennlig betjening og rene lokaler.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Rune H
Anmeldt 15. juli 2016

Kjempegod mat! Noe for enhver til en grei penge. Kom litt før kl. 17. Da starta de å sette ut buffeten. Både store og små ble godt mette og fornøyde. Litt over 500 DKK for 2 voksne og 2 barn. Da var det spis så mye du vil av alt, fra forrett, hovedrett til kaffe og dessert.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Anita H

Reisende som så på Big World - Grindsted, så også på

Har du vært i Big World - Grindsted? Del dine erfaringer!