Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Expedia.comUSD 165
Hotels.comUSD 165
TravelocityUSD 165
PricelineUSD 134
Trip.comUSD 164
eDreamsUSD 120
Se alle 13 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (93)
Filtrer anmeldelser
93 resultater
Vurdering fra reisende
42
42
8
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
42
42
8
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
813 av 93 anmeldelser
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Et flott sted som absolutt bør oppleves - vi hadde to gjeiter rett utenfor rommet. Rommet var rent og moderne og sengen var himmelsk (himmelseng). Litt knirk i gulv og vegger men det er jo bare hyggelig. Dessverre kom vi 2 minutter for seint til middag som stengte allerede klokken 2100 - dette trekker ned på et ellers positivt totalinntrykk. God frokost. Betjening vennlig men ikke noe mer.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ellen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Byrkjedalstunet Dirdal, Eier på Byrkjedalstunet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2021

Hei,
vi gleder oss til dere kommer tilbake, så vi kan få rettet opp inntrykket og dere får smakt på menyen.
Helst skulle vi ønske at vi kunne hatt mye lengre åpningstider, men det er ikke så lett her i fjellheimen. Men vi kan bare bli bedre til å prøve å tilpasse oss til alle :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi gikk innom etter å ha gått en lang tur, å ble gledelig overrasket over å finne varm vegetarrett på menyen. I tilegg var det merket med allergener under hver rett på menyen. Veldig god mat og service. Koselig sted

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, RaggiTe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Byrkjedalstunet Dirdal, Eier på Byrkjedalstunet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2021

Tusen takk :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte på telefon, da jeg hadde med hund.
Rommet vi fikk hadde flisegulv, rent og delikat. Utenfor bodde noen geiter i et lite hus.
Vi hadde utgangsdør rett ut, dette passer oss fint.
Rommet var rent og pent, og uten sengetepper
Frokosten var bra Servicen var helt bra.
Hotellet ligger tett ved vegen, men det gir en følelse av å være langt ute i naturen.
Anbefaler å kjøre opp til Gloppedalsura (4min)

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, UnniNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Byrkjedalstunet Dirdal, Daglig leder på Byrkjedalstunet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2022

Menneskets beste venn er velkommen, og veldig fint at dere ga beskjed før dere kom.
Vi gleder oss til å se dere igjen her hos oss!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. september 2018

Spennende hotellkonsept med rom fordelt over flere historiske bygninger. Veldig rent og helt nyoppusset rom. Romslig og godt bad. Stor flatskjerm med mange kanaler. Meget spennende og kjempestort butikkonsept med mye spennende varer å velge mellom både for liten og for stor. Hele komplekset var et stort og spennende historiesenter med et overveldende handelshus og stor restaurant. Frokosten var fantastisk med veldig mye godt å velge i. Supert hjemmebakt brød. Men..., vi måtte legge oss sultne om kvelden etter ankomst. På døren inn til resepsjonsområdet viste et oppslag at restauranten var åpen fram til kl 2100 på søndager i september. Kl 2010 gikk bort til restauranten for å spise, men da ble vi møtt i døren av en ansatt som kunne fortelle at restauranten stenger kl 2000 på søndager i september. Vi pekte da på plakaten, og den ansatte sa at tidspunktet på plakaten ville bli endret i morgen. Vi spurte etter matalternativer i området, men det nærmeste gatekjøkken var visstnok i Ålgård. Vi hadde gledet oss til elgsteik og et godt glass vin, men endte opp med hvert vårt eple på rommet. Dette trekker naturlig nok ned vårt helhetsinntrykk av hotellet (valuta for pengene).

Dato for oppholdet: september 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, Per-Arthur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Byrkjedalstunet Dirdal, Daglig leder på Byrkjedalstunet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2022

Tusen takk for hyggelige ord, det er lenge siden, men vi setter pris på alle omtaler.
Vi håper at dere kommer tilbake snart, så vi får gitt dere både mat og mer valuta for pengene og rette åpningstider.
Vi bestreber til enhver tid å bli bedre og her har vi noe å gå på.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk flott plass å bu, idyllisk. Savnet litt ventilasjon på rommet, men ellers veldig bra. Gode senger. Var i bryllup i Gloppehallen, og fekk servert knall god mat litt smil og gjestfrihet kunne vert bedre fra betjening/personell, men heilt ok. Takk for EiT fint opphold.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, LivS142
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Byrkjedalstunet Dirdal, Daglig leder på Byrkjedalstunet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2022

Tusen takk for besøket i 2018, vi håper vi ser dere igjen snart!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser