Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 112
Vis tilbud
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Booking.com
Trip.comUSD 135
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (91)
Filtrer anmeldelser
91 resultater
Vurdering fra reisende
40
42
8
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
42
8
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 91 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Store gode rom, romslig bad, fantastisk god seng. Rene og innbydende rom.

«Coronafrokosten» var veldig god: pålegg, grønnsaker, egg, bacon, valgfri drikke servert på bordet.

Ungen elsker geita, leketraktorne og å dyppe sine egne lys i lysstøyperiet.

Betjeningen var hyggelige, men ikke mer.

Et annerledes hotell i et fantastisk område, med god bakst og fine rom.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, maleneul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en overnatting med 2 små barn.
Hyggelig betjening, rene og romslige rom, deilig frokost som ble servert og en utrolig flott beliggenheten.
Var en tur innom bakeriet med de deiligste kaker. En vaniljebolle som synger i munnen. Og lysstøperiet er verdt et besøk.
Geitene utenfor synes ungene var helt topp. Kom midt i matingen som ungene også fikk delta i.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, larulst
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Et flott sted som absolutt bør oppleves - vi hadde to gjeiter rett utenfor rommet. Rommet var rent og moderne og sengen var himmelsk (himmelseng). Litt knirk i gulv og vegger men det er jo bare hyggelig. Dessverre kom vi 2 minutter for seint til middag som stengte allerede klokken 2100 - dette trekker ned på et ellers positivt totalinntrykk. God frokost. Betjening vennlig men ikke noe mer.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Ellen B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi gikk innom etter å ha gått en lang tur, å ble gledelig overrasket over å finne varm vegetarrett på menyen. I tilegg var det merket med allergener under hver rett på menyen. Veldig god mat og service. Koselig sted

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, RaggiTe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte på telefon, da jeg hadde med hund.
Rommet vi fikk hadde flisegulv, rent og delikat. Utenfor bodde noen geiter i et lite hus.
Vi hadde utgangsdør rett ut, dette passer oss fint.
Rommet var rent og pent, og uten sengetepper
Frokosten var bra Servicen var helt bra.
Hotellet ligger tett ved vegen, men det gir en følelse av å være langt ute i naturen.
Anbefaler å kjøre opp til Gloppedalsura (4min)

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, UnniNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser