Laveste priser for ditt opphold
USD 154
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 11 tilbud
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Store gode rom, romslig bad, fantastisk god seng. Rene og innbydende rom.

«Coronafrokosten» var veldig god: pålegg, grønnsaker, egg, bacon, valgfri drikke servert på bordet.

Ungen elsker geita, leketraktorne og å dyppe sine egne lys i lysstøyperiet.

Betjeningen var hyggelige, men ikke mer.

Et annerledes hotell i et fantastisk område, med god bakst og fine rom.

Takk, maleneul
Byrkjedalstunet Dirdal, Eier på Byrkjedalstunet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. desember 2021

Tusen takk for at dere kom, vi kan bare bli bedre

Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hadde en overnatting med 2 små barn.
Hyggelig betjening, rene og romslige rom, deilig frokost som ble servert og en utrolig flott beliggenheten.
Var en tur innom bakeriet med de deiligste kaker. En vaniljebolle som synger i munnen. Og lysstøperiet er verdt et besøk.
Geitene utenfor synes ungene var helt topp. Kom midt i matingen som ungene også fikk delta i.

Takk, larulst

Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger :)

Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Et flott sted som absolutt bør oppleves - vi hadde to gjeiter rett utenfor rommet. Rommet var rent og moderne og sengen var himmelsk (himmelseng). Litt knirk i gulv og vegger men det er jo bare hyggelig. Dessverre kom vi 2 minutter for seint til middag som stengte allerede klokken 2100 - dette trekker ned på et ellers positivt totalinntrykk. God frokost. Betjening vennlig men ikke noe mer.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, Ellen B

Hei,
vi gleder oss til dere kommer tilbake, så vi kan få rettet opp inntrykket og dere får smakt på menyen.
Helst skulle vi ønske at vi kunne hatt mye lengre åpningstider, men det er ikke så lett her i fjellheimen. Men vi kan bare bli bedre til å prøve å tilpasse oss til alle :)

Anmeldt 5. august 2019 via mobile enheter

Vi gikk innom etter å ha gått en lang tur, å ble gledelig overrasket over å finne varm vegetarrett på menyen. I tilegg var det merket med allergener under hver rett på menyen. Veldig god mat og service. Koselig sted

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, RaggiTe

Tusen takk :)

Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Bestilte på telefon, da jeg hadde med hund.
Rommet vi fikk hadde flisegulv, rent og delikat. Utenfor bodde noen geiter i et lite hus.
Vi hadde utgangsdør rett ut, dette passer oss fint.
Rommet var rent og pent, og uten sengetepper
Frokosten var bra Servicen var helt bra.
Hotellet ligger tett ved vegen, men det gir en følelse av å være langt ute i naturen.
Anbefaler å kjøre opp til Gloppedalsura (4min)

Dato for oppholdet: september 2018
Takk, UnniNorway
Byrkjedalstunet Dirdal, Daglig leder på Byrkjedalstunet Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2022

Menneskets beste venn er velkommen, og veldig fint at dere ga beskjed før dere kom.
Vi gleder oss til å se dere igjen her hos oss!