Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig sushi”
Anmeldelse av Vi2

Vi2
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Grålum
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. mai 2019 via mobile enheter

Meget god sushi. Også risen er veldig god. Spist sushi fra Vi2 flere ganger, og er alltid fornøyd. Fersk laks av topp kvalitet. Har prøvd varm mat også. Den kan også anbefales. Hyggelig betjening og topp service. Snakket med en annen kunde som kjører flere mil fra Rygge for å kjøpe sin sushi hos Vi2. Ganske sikkert beste sushi i Sarpsborg og omegn. Anbefales.

Dato for besøk: mai 2019
Takk, Truls_Gudvar_Paulsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (15)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 15 anmeldelser

Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Min mann syns sushien var veldig god. Kylling gong mao var god den også, men har smakt bedre 😊 prisene er lave.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, MiriamV270
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. april 2017 via mobile enheter

Har bestilt sushi der noen ganger, alltid vært fornøyd. Anbefaler også kylling gong bao, det er kjempegodt!

Dato for besøk: april 2017
Takk, morgank482
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. april 2017

Vært her flere ganger før og maten skuffer aldri, sushien er uten tvil av meget god kvalitet.
Dessverre så har denne resturanten store problemer med å holde seg til sine etablerte åpningstider, hvis de klarer å bli flinkere på dette så tror jeg Vi2 kan få en lys framtid.

Dato for besøk: februar 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Paul M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. mars 2017 via mobile enheter

Mitt andre besøk på dette stedet, og like fornøyd denne gangen! Jeg er glad i asiatisk mat, og maten her er i kvalitet godt over mye annet asiatisk jeg har spist - anbefales!

Dato for besøk: mars 2017
Takk, RunTja
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Vi2, så også på

Sarpsborg, Sarpsborg kommune

Har du vært i Vi2? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
© 2024 Tripadvisor LLC Med enerett.

Dette er den versjonen av nettstedet vårt som er gitt til personer som snakker i . Hvis du er bosatt i et annet land eller en annen region, velger du den egnende versjonen av Tripadvisor for ditt land eller område i rullegardinmenyen.