Vi besøkte Losby Gods i anledning en samling. Det var en noe variert opplevelse, men totalt sett positiv.
Pluss for:
1. God service fra hyggelig og imøtekommende betjening
2. Flotte omgivelser og gode fasiliteter for større samlinger
3. Svært god frokost og middag
5. God frokost og middag. Middag servert i eget rom i underetasjen var storslått.
Noen små kommentarer til forbedring:
1. Hotellet er åpenbart en historisk perle, men rommet falt gjennom. I stedet for «historisk glans» fremstår det som altfor lenge siden en oppgradering. Det blir rett og slett bare gammelt og svært slitt. I tillegg tok det nesten 5 minutter før dusjen gikk fra iskald til varm – og var da umulig å justere (det var enten iskald eller skåldende varmt). Her kan jeg ta på min kappe at jeg ikke sa ifra (vi ankom sent). Toalettet trakk bare unntaksvis ned, og trengte god «betenkningstid» hver eneste gang. I tillegg var det tørket dårlig støv, og var tydelige klebrige merker på nattbord.
2. Kake- og dessertbordet under lunsjen var strålende. Men som hovedrett fikk vi servert en kyllinggryte med ris, hvor noen burde sett litt mer på komposisjonen. Noen fikk nesten bare grønnsaker, mens andre satt med kun kylling. Selv med soyasaus og chili sauce ved siden ble retten i overkant tørr.
3. Selv om middagen var en storslått opplevelse var det litt mye armer og bein under serveringen. Hovedretten var halvveis spist opp før potetene (helt overraskende) kom på bordet.
Jeg skulle gjerne kommet tilbake til Losby, men til et rom som har fått noe mer oppmerksomhet de siste årene.