“Wow”
Anmeldelse av Lochlann

Lochlann
Vurdert som nr. 1 av 16 Restauranter i Charlottenberg
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Vi var 3 venniner som tok turen innom. Bestilte oss Club sandwich - veldig god! Kylling kjøttet var saftig og godt stekt, veldig god salat, dritgod pommes frittes og bernaise, samt pent servert. Veldig imøtekommende personell, som spurte om maten smakade godt😁 bestilte oss 3 forskjellige drinker også, strawberry daiquiri som var ok god, så nr 2 som var en blå drink som også var grei nokk, så bestilte vi lochlann drinken som var meget god! Veldig fin og koselig plass å sitte ute på, vi kommer garantert til å dra tilbake neste gang vi skal til sverige igjen:-) Pluss for kjekke bartendere ;)

Takk, lisamA1042DP

Anmeldt 1. desember 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, service innstilt og hyggelig betjening. Kan virkelig anbefale dette stedet. Vi var en stor gruppe på 28 personer og alle var veldig fornøyde med maten.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Hillanitamoum
Anmeldt 8. juli 2019 via mobile enheter

Koselig pub med uteplass. Hyggelig betjening, god stemning. Maten er god, spesielt både biff og spareribs. Store porsjoner og nydelig tilbehør og saus til. Kommer igjen neste gang også.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, karinah196
Anmeldt 2. juni 2019

God mat og store porsjoner!
Steakhouse som ligger i den nedlagte stasjonsbygningen i Charlottenberg, kort avstand fra Shoppingsenteret.
God service! :)

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, AnnM2499
Anmeldt 9. desember 2017 via mobile enheter

En sjarmerende liten pub, med god stemning og hyggelig personell. Maten gikk over all forventning! Kjempe god på smak og veldig store porsjoner. Her får du mye for pengene.
Jeg hadde ribeye med salat og pommes-frites, og det var den beste biffen jeg har spist på lenge.
Mannen min hadde kyllingburger som han var veldig fornøyd med. Mør og god på smak.
Store ølglass!

Dato for besøk: desember 2017
1  Takk, N6384CHanneh

Reisende som så på Lochlann, så også på

Charlottenberg, Värmland

Har du vært i Lochlann? Del dine erfaringer!