Ingeborg&Jostein
72.5 km fra Hotell Charlottenberg
72.7 km fra Hotell Charlottenberg
Se flere hoteller i Charlottenberg
Anmeldt 10. juni 2019 via mobile enheter

Store, upersonlige rom. Dusjen (blandebatteri) i ustand. Knirkete golv.

Restauranten var stengt søndag kveld, så du må gå på shoppingsenteret eller kjøre til sentrumet.
Restauranten er stor og kantineaktig. Frokosten var elendig. Den ble servert kl.06:30-09:30. Vi kom kl.9, da var den varme maten kald. Pannekakene tørre og stive, og de løskokte eggene kalde, hardkokte og grå inni. Kaffen var besk og udrikkelig.

Betjeningen i skranke var hyggelig, men dette hotellet egner seg kun for en natt om du må. I hvert fall sett opp i mot prisen.

Dato for oppholdet: juni 2019
Takk, 587heger
Anmeldt 9. april 2019

Overnattet her fordi vi hadde gode erfaringer fra noen år tilbake. Men ble nå veldig skuffet. Rommet var nedslitt og dårlig rengjort. En av kontaktene med bakenforliggende ledninger hang og slang løst. Korridorene mot rommene gav et sjuskete inntrykk. Frokosten var er solid skuffelse. Bakverk som fortsatt var frossent/ kaldt inni. Egg som var grå inni. Dårlig utvalg av både mat og drikke. Ok spisesal med hyggelig atmosfære samt hyggelig betjening veier dessverre ikke opp mot det sjuskete inntrykket av overnattingsdelen av hotellet. Tror dessverre ikke vi overnatter her flere ganger. Det eneste som minner om litt luksus her er prisen som er alt for høy i forhold til hva vi fikk.

Dato for oppholdet: april 2019
Takk, Scenic398123
emmeliP4, Receptionschef på Hotell Charlottenberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. april 2019

Hej, tack för att ni valde hotell Charlottenberg, jag beklagar verkligen för att detta inträffat er. Detta är inte i enlighet med vad vi står för och jag beklagar så hemskt mycket! Era åsikter är viktiga för oss och vi jobbar ständigt mot förbättring. Jag kommer självklart ta detta till berörd personal och vi jobba stadigt på att utvecklas och förbättras. Jag hoppas verkligen ni väljer oss på eran nästa resa och vi får chans att kompensera er för detta. Hjärtligt välkomna åter!

Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Varierte varme og kalde retter; kjøtt, fisk, råkost, lekkert og hygienisk tilberedt og tilrettelagt. Kaffe med kaker. Stor kapasitet. Rask service. Vennlig personale. Lokalene er enkle og funksjonelle. Anbefales.

Dato for oppholdet: januar 2019
Takk, Kjeros
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Det reklameres for billig lunch Bufet til kr.99,-
Du får det du betaler for og ikke mer. Kan knappe kalles for en bufet, det er en STOR overdrivelse.

Kun to varmretter: 1. spagetti og tomatsaus. 2. Kylling i karri/eplesaus med båtpoteter.

Langt fra standard bufet man er var til å få servert ved Thon hoteller.

Skuffet, og kan ikke anbefales.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste alene
4  Takk, Godtvoksen
emmeli P, Receptionschef på Hotell Charlottenberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. august 2018

Hej,

Jag beklagar verkligen att din upplevelse inte blev lyckad, gästers åsikter är oerhört viktiga för oss för att stadigt kunna utvecklas och förbättras. Jag hoppas verkligen att ni återkommer så vi får chansen att återgälda er, vi vill att alla våra gäster ska gå härifrån mätta och belåtna.

Ha en fortsatt fin dag och välkommen åter!

Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Overnattet ei natt på den varmeste perioden. Lite/ingen tegn til ventilasjon som hjalp til på varmen.
Gulvet i gangen virket dårlig og vannet i dursjen rant feil vei.
Hyggelig betjening men syns det virker uproft når betjeningen kommer tyggenes ut fra bakrommet og nesten ikke klarer snakke for munnen er full i mat. Ok frokost og lokaler. Hadde ventilasjonen vært litt mer ok hadde jeg gitt ei "stjerne" til.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 751anita
Emmeli P, Receptionschef på Hotell Charlottenberg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2018

Hej 751anita,

Jag beklagar verkligen för detta under din vistelse. Jag uppskattar din feedback till som ger oss chansen att stadigt förbättra oss i vårat daglig arbete. Återigen, jag ber så hemskt mycket om ursäkt.

Hoppas ni återkommer och ni är hjärtligt välkomna åter!