Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffende frokost”
Anmeldelse av Joe's Diner

Joe's Diner
Vurdert som nr. 9 av 13 Restauranter i Charlottenberg
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. september 2021 via mobile enheter

Var der når de åpnet,det eneste de kunne tilby var egg og bacon før kl 11. Kaffen var inkludert,og var vel fra dagen før. For 139 sek fikk jeg 5 poteter, 4 skiver ihjelstekt bacon,og 2 egg, delvis hard kokt/stekt.
Har vært mye på joes diner,helt fra de åpnet,men har følt at den gode maten de startet med ikke er der lenger.Kommer ikke tilbake dit.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, Likerferie1970
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 39 anmeldelser

Anmeldt 20. februar 2020 via mobile enheter

Kvalitet i fritt fall. Mexican style burger var ikke så bra. soggy fries, og burgeren hadde konsistens som en gigantisk svensk kjøttbolle. Minnet ikke om burger annet i formen.

Ikke bra. Bli nok en stund til neste besøk her.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, janbM4455CY
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. september 2019 via mobile enheter

Skulle ha en vanlig lunsj, men den møtte mildt sagt ikke enkle forventninger til hvordan en burgertallerken og pizza burde være. Pizzaen så ut som at den nettopp var dratt opp av fryseren, og bunnen var deigete halvveis gjennom. Pommes feires til burgeren smakte gammelt og burgertallerken luktet generelt rart (burgeren hadde vanlig cheddarost, hadde skjønt lukt om jeg hadde bestilt burger med blåmuggost etc). Milkshaken var god, men veldig liten.

Dato for besøk: september 2019
Takk, 973marteb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Maten er enkel og gjennomsnittlig tilberedt. Få retter. Personalet er vennlig og serviceminded. Lokalene er trange i den travleste lunsjtiden.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Kjeros
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2018 via mobile enheter

Det er artig konsept men synnes er litt stiv priser til sveirge være. God mat der, grei service og renslige lokaler.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Stig1981
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Joe's Diner, så også på

Charlottenberg, Värmland
Charlottenberg, Värmland
 
Charlottenberg, Värmland
 

Har du vært i Joe's Diner? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.