Vi hadde forhåndsbestilt p.g.a pris og nærhet til Charles de Gaulle. Vi ankom ved sekstiden om kvelden. Ingen resepsjon men fikk nøkkelkort av bartenderen. Trangt rom med dodør som ikke kunne lukkes. Bartenderen insisterte på at vi måtte betale igjen - betalingen til Booking.com var bare en forsikring hvis vi ikke skulle dukke opp. Det viste seg at vi fikk betale to ganger.og Booking .com gidder ikke engang svare på henvendelse og klage - så finn et annet bookingselskap.
Men tilbake til hotellet. Da vi kom ned for å hente bagasjen vår spurte vi tilfeldigvis om restauranttider og fikk det greie svar at restauranten var stengt for weekenden. Det gjaldt også frokost neste morgen. Forøvrig vile heller ikke hotellet være betjent over weekenden. Restaurant, bar - alt var lukket. Etter å ha blitt konfrontert med områdets glade og mindre glade befolkning som halvfulle feiret ukeslutt besluttet oss for å finne et skikkelig hotell.
Man kan ikke reklamere med restaurant og bar når det man blir tilbudt er et lukket hotell uten service overhodet..Området hadde heller ingen andre spisesteder eller steder man kunne oppholde seg bortsett fra et nitrist lite rom. Så vårt råd er: Stay awayMer