Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi har vært på Kreta i 10”
Anmeldelse av Taverna Dimitris & Sakis

Taverna Dimitris & Sakis
Vurdert som nr. 1 av 13 Restauranter i Kato Daratso
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi har vært på Kreta i 10 år og er innom her hver eneste gang! Den beste maten og den beste bevertning, gutta der er helt rå We’ll be back❤️ Lars, Jeanette, Frida & Sebastian !

Dato for besøk: august 2020
Takk, Larsvegas72
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MANT, Kundansvarig på Taverna Dimitris & Sakis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021
Google-oversetting

Varmaste tak!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (753)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 753 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2020

Kjempegod mat og topp service. Vi ente opp med å spise middag her nesten vær dag under vårt 14 dagers opphold på Kreta.
Dette er et sted hvor jeg garantert kommer til å besøke igjen!!! Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 523espena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SakisL54, Owner på Taverna Dimitris & Sakis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Warmest thank you!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Kjempegod mat. Topp service. Greske viner av topp kvalitet. Sakis, Malin, Theo og resten av personalet gjør sitt ytterste for at du skal få en hyggelig opplevelse.
Vår absolutte favoritt som vi har hatt gleden av å besøke siden 2001.

Dato for besøk: oktober 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Morten H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SakisL54, Owner på Taverna Dimitris & Sakis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020
Google-oversetting

Warmest tks!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Hver gang vi er på Kreta bare må vi spise her! Kort gåavstand om du bor i området Agii Apostoli-Kalamaki. Her får vi mat tilberedt med kjærlighet. Spør gjerne hva dagens anbefaling er. Vi var en vennegjeng som valgte ulike retter. Alt smakte nydelig. Gode vintips hørte med. Passer for alle som ønsker ordentlig god mat; familier, par, vennegjenger. Vi kommer snart igjen Malin, Sakis og deres herlige staff.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Mittafrika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
MANT, Kundansvarig på Taverna Dimitris & Sakis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021
Google-oversetting

Tusen tusen tak!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. november 2019

Dette er første gang jeg gir full score på båden mat vin og service .
Den totale opplevelsen her var helt rå, spist båskjell som var magiske .restauranten velge ut vinen. Rødvinen var en venn av restauranten som haddev produsert. og traff hundre prosent i smak.Eieren satt og fortalt litt om vinen , utrolig hyggelig .
Maten spiste biff en dag den var som smør.og ja blåskjell mmm hver dag.
Dette er den beste restaurantopplevelsen jeg har vært med på på kreta.
Tusen takk

Dato for besøk: september 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, rolfbjorneberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
SakisL54, Owner på Taverna Dimitris & Sakis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. november 2019
Google-oversetting

Warmest thank you for taking your time to review your visits - we are so touched about your words and we enjoyed your company, our talks - this is what keeps us going! Trying harder and harder - to give a full dinner experience for our guests = our friends!
Thank you!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taverna Dimitris & Sakis, så også på

Agii Apostoli, Khaniá by
Kato Daratso, Chania fylke
 

Har du vært i Taverna Dimitris & Sakis? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din