“God mat til hyggelig pris”
Anmeldelse av Taverna Dimitris & Sakis

Taverna Dimitris & Sakis
Vurdert som nr. 1 av 14 Restauranter i Kato Daratso
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Gresk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

God mat til hyggelig pris , bra service , gutta har full oversikt og gir mye av seg selv for at kundene skal trives.

Dato for besøk: september 2019
Takk, kjonils
MANT, Kundansvarig på Taverna Dimitris & Sakis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. juli 2021

Varmaste tack!!

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi har vært på Kreta i 10 år og er innom her hver eneste gang! Den beste maten og den beste bevertning, gutta der er helt rå🙌👌 We’ll be back❤️🖐 Lars, Jeanette, Frida & Sebastian !

Dato for besøk: august 2020
Takk, Larsvegas72

Varmaste tak!!

Anmeldt 14. august 2020

Kjempegod mat og topp service. Vi ente opp med å spise middag her nesten vær dag under vårt 14 dagers opphold på Kreta.
Dette er et sted hvor jeg garantert kommer til å besøke igjen!!! Anbefales på det varmeste!!

Dato for besøk: september 2019
Takk, 523espena
SakisL54, Owner på Taverna Dimitris & Sakis, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. august 2020

Warmest thank you!!

Anmeldt 13. august 2020

Kjempegod mat. Topp service. Greske viner av topp kvalitet. Sakis, Malin, Theo og resten av personalet gjør sitt ytterste for at du skal få en hyggelig opplevelse.
Vår absolutte favoritt som vi har hatt gleden av å besøke siden 2001.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Morten H

Warmest tks!!!

Anmeldt 13. august 2020 via mobile enheter

Hver gang vi er på Kreta bare må vi spise her! Kort gåavstand om du bor i området Agii Apostoli-Kalamaki. Her får vi mat tilberedt med kjærlighet. Spør gjerne hva dagens anbefaling er. Vi var en vennegjeng som valgte ulike retter. Alt smakte nydelig. Gode vintips hørte med. Passer for alle som ønsker ordentlig god mat; familier, par, vennegjenger. Vi kommer snart igjen Malin, Sakis og deres herlige staff.

2  Takk, Mittafrika

Tusen tusen tak!!

Reisende som så på Taverna Dimitris & Sakis, så også på

Agii Apostoli, Khaniá by
Kato Daratso, Chania fylke

Har du vært i Taverna Dimitris & Sakis? Del dine erfaringer!