“Koselig i hagen”

Kuzina Galerie Traditional Restaurant
Vurdert som nr. 7 av 16 Restauranter i Agii Apostoli
Anmeldt 7. juli 2022

Et koselig og meget rolig sted, litt diskret plassert, mellom hoteller vestlige Ag. Apostoil. Meget god mat og hyggelig betjening.

Takk, odd-arthur l

Anmeldt 26. juni 2022 via mobile enheter

Fantastisk mat og betjening. Vi alle spiste Grilled Beef Souvlaki. Det var det beste vi har smakt. Eieren kom rundt og hilste på alle gjestene. Kelneren fortalte om vinen vi fikk. Prisene er litt høye, men det er absolutt verdt alle pengene. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Marlen87
Anmeldt 2. oktober 2018

Vi synes maten er flott her. Vi må innrømme at vi ofte spiser Lamb Kleftiko som pakkes ut ved bordet. Vennlig betjening og hyggelig interiør.

Takk, Janbanan
Anmeldt 27. august 2018

Romantiske, artistiske omgivelser, men mat og service holdt ikke mål. Det gikk for sent i alle ledd.

2  Takk, Marianne H
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

Her spiste vi i fjor, og i år. Jeg hadde klefetiko. Den var veldig god. Absolutt et sted å anbefale, og som vi vil besøke igjen.

Takk, Leif-OleT

Reisende som så på Kuzina Galerie Traditional Restaurant, så også på

Agii Apostoli, Khaniá by

Har du vært i Kuzina Galerie Traditional Restaurant? Del dine erfaringer!