“Grei sted å spise middag men finnes bedre”
Anmeldelse av Talos Restaurant

Talos Restaurant
Bestill bord
Vurdert som nr. 1 av 15 Restauranter i Agii Apostoli
Kjøkken: Grill, Gresk, Steakhouse
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 22. august 2022 via mobile enheter

Var helt ok mat, bruschetta til forrett var mye bedre enn selve hovedrett. Spiller høy musikk, tett med stoler og de er ikke så raske med service. Vennlige og flinke servitører for det om.

Dato for besøk: august 2022
Takk, 277dawidd
Talos H, Owner på Talos Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. september 2022

Tusen takk for hyggelige anmeldelser og 3 stjerner. Vi håper å se deg tilbake. Lefteris.

Anmeldt 30. juni 2022 via mobile enheter

Koselig familie drevet restaurant. God service, hyggelig betjening, god mat og fin atmosfære. Pluss for gresk live musikk.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, janfR8140HL
Talos H, Owner på Talos Restaurant, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juli 2022

Tusen takk for den fine anmeldelsen og for de 5 stjernene. Vi håper å se deg igjen.

Lefteris.

Anmeldt 23. september 2021

Fantastisk betjening. Nydelig mat. God atmosfære. Nydelig sted hvor du kan sitte både ute og under tak. Familiedrevet sted som får gjestene til å føle seg velkommen.

Dato for besøk: september 2021
Takk, 422g_rill
Anmeldt 9. august 2021

Dette er en enkel hotellresturant som selger standard gresk mat av høy kvalitet til en rimelig pris.
Vi bodde på hotellet og spiste både frokost, lunch og middag her flere ganger i løpet av oppholdet.
Veldig hyggelig betjening og rask og bra service. Annbefaler å prøve deres Mojito, dene var den beste vi fikk av alle plassene der vi bestilte dette.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 348kurtm
Anmeldt 7. september 2019 via mobile enheter

Tilbake på Talos restaurant, og maten holder fortsatt utmerket kvalitet, servicen er utsøkt og atmosfæren rundt bassenget gir det lille ekstra. Talos restaurant er stedet du kan sitte i rolige omgivelser og nyte måltid av høy kvalitet.

Dato for besøk: september 2019
2  Takk, IvarL76

Reisende som så på Talos Restaurant, så også på

Agii Apostoli, Khaniá by
Khaniá by, Chania fylke

Har du vært i Talos Restaurant? Del dine erfaringer!