Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 101)
Filtrer anmeldelser
2 101 resultater
Vurdering fra reisende
1 737
255
87
16
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 737
255
87
16
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 2 101 anmeldelser
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Vi er et par i 30 årene som besøkte Tui Kalliston Sensimar hotell i Agii Aposteli ei uke, høsten 2018. Et fantstisk par hotell med nydelig mat og drikke. Her finnes også et spa som er helt nydelig, stort gym, ute aktiviteter og treningstimer med instruktør. Rommene med havutsikt var helt supre. Gode senger. Kort vei til både Chania og Platanias. Anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 781jeanettea
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Jeanette,

I am so happy to read of your experience with our Resort and would like to personally thank you for choosing Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica among the many options available in Greece. It is very pleasing to read how much you have enjoyed your time with us. Thank you for acknowledging our commitment to our high standards

As you may remember from my presentation Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

We are all looking forward to seeing you again soon!

Kind regards

Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

En fantastisk uke på Kalliston resort,med ypperste service og super betjening. Hotellet låg nydelig til ved Iguana beach,bare 4 km fra Chania. Her ønsker jeg å komme tilbake. Anbefaler å prøve spa anlegget også.

Dato for oppholdet: oktober 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, dolimit
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. oktober 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

I am so happy to read of your experience with our Resort and would like to personally thank you for choosing Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica among the many options available in Greece. It is very pleasing to read how much you have enjoyed your time with us. Thank you for acknowledging our commitment to our high standards

As you may remember from my presentation Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

We are all looking forward to seeing you again soon!

Kind regards

Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. september 2018 via mobile enheter

Kan bare sei FANTASTISK Har aldri opplevd maken til service Alle som jobber her er innstilt på at Me skal ha det godtSå me komme garantert igjenNår me bestilte reisen ned her ville me ikkje ha all inclucive men ombestemt oss etter me hadde vore her 1 døgn,trega ikkje på detDei smakane ingen ting va dårligt ,gledde oss til kvart måltidOg så innbydane til lagt

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, TorunnR36
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. september 2018
Google-oversetting

Dear esteemed guest,

Thank you for choosing Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica and for sharing your detailed review. We are happy to know that you had a very pleasant stay and a wonderful time in Chania. Everybody is looking very much forward to welcoming you soon again.

As you may remember from my presentation Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

We believe in hosting of our guests with excellent service and the highest quality standards. Your feedback is essential for our continuous improvement.

I hope you can come back soon so you can continue enjoying our resort!

Sincerely Yours
Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018

Det generelle førsteinntrykket var et godt vedlikeholdt anlegg, ute og inne. Rolig og fin atmosfære, som de ansatte bidrar til. God service i alle ledd. Veldig behagelige senger, med gode puter og tynne dyner. Det var litt svakt trykk i dusjen og vannet skiftet av og til fra varmt til kaldt. Dette drar likevel ikke ned helhetsinntrykket. Frokosten var flott. Det var også den asiatiske restauranten, som hadde utsøkt mat og service. I løpet av dagen og kvelden var det mange aktivitetstilbud, gresk sang og folkedansgruppe var et absolutt høydepunkt! Godt trimrom og spaanlegg. Fint å ha mulighet til å oppholde seg både ved basseng og strand. Nydelig sandstrand like ved, med senger som hadde gode madrasser. Vi fikk kaldt vann hver dag på stranden og levert på rommet hver kveld. En detalj, men betyr mye. Helhetsinntrykket av dette hotellanlegget, med ansatte, er svært bra! Hit kan en trygt reise. Vi kommer tilbake.

Romtips: Velg havutsikt!
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, Marianne H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018
Google-oversetting

Dear Marianne,

Thank you for visiting Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica and for sharing your wonderful compliments for our staff. Our dedicated team is what makes our resort stand out as a true luxury escape. Please do not hesitate to reach out to us when planning your next visit.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

We all value your views and it is only by listening to you that we can improve our products and services.

Best regards.
Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. august 2018

Kalliston innfridde igjen for femte gang , for et fantastisk hotell som vi helt sikkert vil besøke igjen . De som jobber der gjør alt for at du skal føle deg velkommen og det gjelder alle fra de som vasker og står i resepsjonen og i barene . Anbefaler et måltid eller to på Yuni-Ko som er en asiatisk restaurant på området som serverer nydelig mat og legg også et besøk i vinkjelleren der du spiser et komponert måltid laget av Michelin kokker og sitter sammen med 5500 vinflasker og nyter stemningen . Et flott bassengområde med 2 barer og 2 bassenger m/boblebad i det ene og 20 m til stranden der hotellet disponerer alle sengene . Var noe reservering av senger ved bassenget og det er unødvendig da det er senger til alle . Spa avdelingen er fantastisk og du blir virkelig tatt vare på der med all slags behandlinger , anbefales .Vi kommer helt sikkert tilbake for sjette gang kanskje 2019 vi får se,

Romtips: anbefaler havutsikt
Dato for oppholdet: august 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
1  Takk, Jan I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018
Google-oversetting

Dear Jan,

Thank you for posting such a positive review on Trip Advisor, following your recent stay at Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica.

I was very pleased to read that you enjoyed your recent stay with us. It is great to know that the facilities, the services within the resort provided such an added value for you. I have shared your kind feedback with the rest of the team; they were equally delighted to know that their efforts are highly appreciated by our guests.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

Once again, thank you very much for your kind words. We certainly look forward to welcoming you back to our hotel hopefully in the very near future.

Best regards
Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser