Anders J
    47.2 km fra Ringstad Resort
    50.1 km fra Ringstad Resort
    47.1 km fra Ringstad Resort
    50.8 km fra Ringstad Resort
    The midnight sun shinning on Andøy Friluftssenter.
    46.5 km fra Ringstad Resort
    14.7 km fra Ringstad Resort
    Se flere hoteller i Straumsjøen
    Anmeldt 20. mars 2023

Har vært her tre helger denne sommer/høst 2022, både alene og ifølge med andre. Bodde på hotellet med glassvegg ut i havgapet og utrolig utsikt. Man kan bare sitte og se ut i timevis, for det er så fint her. Vi har sett nordlyset flere ganger og vi har fisket, vi har gått turer og vi har ikke minst spist helt fantastisk mat. Måltidene har vært noe en har gledet seg til og virkelig sett frem mot. Det eneste som var synd var at noen av rettene på menyen ikke alltid var tilgjengelige, men tro meg, vi fant noe annet! Vi skal tilbake!

Romtips: Velg rommene i 2. etasje om de er ledige, utsikten er rå!
    Dato for oppholdet: september 2022
    1  Takk, Mona J
    Anmeldt 20. august 2022 via mobile enheter

Herlig å komme til flotte Ringstad Resort! Flotte havsuiter og god mat i restauranten. Et veldig bra aktivitetstilbud med tilhørende bra utstyr som kajakker og sykler. Fin beliggenhet som utgangspunkt for turer i fjell, på havet og langs veien i fine Bø i Vesterålen. Smilende ansatte som byr på god service. Kommer gjerne tilbake for padling, sykling og turer i fjellet. Supert for venneturen og familieturen og turen med kollegaer!

Dato for oppholdet: august 2022
    Takk, 91birgith
    Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Været er det ikke noe å gjøre med, uansett - Ringstad resort ligger vakkert til og med de nye byggene har det blitt ett flott sted.
    Det var den nye restauranten vi skulle besøke denne gangen,
    flott beliggende ved vannkanten.

Det kunne blitt en hyggelig opplevelse, men . . . .

Vi bestilt bord flere dager i forveien da vi hadde hørt at det fort ble fult. Da vi kom var ikke bestillingen registrert. Vi fikk bord og satt oss godt tilrette med flott utsikt i påvente av serveringspersonell.

Da hun kom ble vi fortalt at de hadde ikke halvparten av rettene på menyen.

Vi bestilt likevel - og da en var sjåfør ble det ett glass vin og en alkoholfri drikke som ble valget.
    Begge deler kom fort - med med feil temperatur.

Maten var grei, terningkast 3.
    Serveringen slurvet og lite oppmerksomt.
    Det var ingen som spurte om alt var bra og om maten smakte.

Hele opplevelsen bar preg av litt VEIKRO, og da i den negative betydningen av ordet. Det virket amatørmessig og rotete.

Det er så lite som skal til. . . .

1. Noen som møter deg når du kommer, ikke at du selv må oppsøke personalet.
    2. Kleskode på personalet. Stelt.
    Her var det alt fra slitte møkkete jeans til singlet!!!!
    3. Faglig stolthet - eller skolerte.
    Her var det vel ingen av delene.
    4. Med beliggenhet helt i ‘havgapet’ - burde vel tilgang til råvarer fra havet være en selvfølge og godt representert på menyen.
    5. Prisene ligger i det høyere nivået, og står ikke i stil til opplevelsen.

Kanskje neste gang - hvis det blir til en neste gang, har de hevet seg fra VEIKRO standard.

Romtips: Få bekreftelse ved bord bestilling!
    Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, Voyage34259904205
    Anmeldt 11. august 2021

Vi kom med båt og overnattet ombord. Spiste middag sammen med andre i familien. Var 8 voksne og ett barn. Veldig god mat og service var tilbakemelding fra alle. Idyllisk og lun båthavn og godt lagt til rette for båtfolket. Håper det også kommer drivstoff til båt. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: august 2021
    Takk, EinarViking
    Anmeldt 28. juli 2021 via mobile enheter

Skriver denne reviewen mens vi venter på maten. Vi er tomme for samtaleemner og nå begynner grumsete historier fra fortiden min å bli samtaleemne. Dette er veldig beklagelig. Skulle ønske maten kom fortere slik at jeg kunne unngå slike ubekvemmeligheter. Ellers flott sted!

Dato for oppholdet: juli 2021
    Takk, Magnus f