Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
    apartment interior
    kr 1 500
      4.8 km fra Ringstad Resort
      Gratis Wi-Fi
      The dockhouse and rowing boat free to use for our guests
      Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
      • ZenHotels.com
      34.3 km fra Ringstad Resort
      Se flere hoteller i Straumsjøen
      Anmeldt 4. august 2023

En delikat restaurant men buffeten holder ikke mål. Ingen som fulgte med når det var tomt for noe, dårlig utvalg spesielt på sjømatsiden og amatørmessig lagt opp. Ingen rydding av brukte tallerkener etc.

• Reisetype: Reiste med venner
      Takk, John H
      Anmeldt 12. juli 2023

Utrolig god mat, god service.

Lokalet er utrolig varmt, og nesten uholdbart. Gjester blir dårlig og må ut for å få luft.
      Vi etterspurte kjøling på varmepumpe, men personal visste ikke hvor fjernkontroll var, eller hvordan sette pumpe på kjøling. Dette trekker mye ned for vår del.

Romtips: Ta på lite klær 😅
      • Reisetype: Reiste med familie
      Takk, Elisabeth K
      Anmeldt 8. april 2023

Spiste buffet i forbindelse med en faniliebursdag. Nydelig mat, spennende buffet. Anbefales. Veldig god servise og rikelig med både kald og varm mat. Nydelig dessert og spennende smaker. Vi var ei gruppe fra alderen 5 til 76 år. Det var noe for en hver smak.

Dato for oppholdet: april 2023
      Takk, Eskil Remme K
      Anmeldt 6. april 2023 via mobile enheter

Flott plass med nydelig utsikt. Litt skuffet over at det var buffet i resturanten når det var reklamert for ala carte, men maten sto absolutt til forventningene. Godt utvalg av fisk, kjøtt og salater. Flott resturant og uformell og lun atmosfære. Betjeningen var upåklagelig.

Frokosten var også utmerket.

Dato for oppholdet: april 2023
      Takk, E9423GXandersj
      Anmeldt 20. mars 2023

Har vært her tre helger denne sommer/høst 2022, både alene og ifølge med andre. Bodde på hotellet med glassvegg ut i havgapet og utrolig utsikt. Man kan bare sitte og se ut i timevis, for det er så fint her. Vi har sett nordlyset flere ganger og vi har fisket, vi har gått turer og vi har ikke minst spist helt fantastisk mat. Måltidene har vært noe en har gledet seg til og virkelig sett frem mot. Det eneste som var synd var at noen av rettene på menyen ikke alltid var tilgjengelige, men tro meg, vi fant noe annet! Vi skal tilbake!

Romtips: Velg rommene i 2. etasje om de er ledige, utsikten er rå!
      Dato for oppholdet: september 2022
      1  Takk, Mona J