Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Priceline
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
8
4
3
1
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
4
3
1
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 18 anmeldelser
Anmeldt 6. august 2018 via mobile enheter

Eg ser at restauranten og kvalbiffen får skrøpeleg skåring hos enkelte her. Er korkje gastronom eller marinbiolog, men den kvalbiffen eg ikveld åt på Myre kysthotell var god - ferdig snakka - anbefales!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gebege2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2018 via mobile enheter

Ikke varmt vann i dusjen, elendig frokost, møkkete og gammelt - svarer ikke til inntrykk man gir på nett - anbefales ikke . Det er flaut åtilby sine gjester dette produktet for den prisen man tar PR rom.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, kjerstihob
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2017

Var her i forbindelse med arbeid i en helg, jeg tror jeg var eneste gjest, men betjeningen sørget for et godt frokostbord både Lørdag og Søndag med blant annet egg og bacon begge dager. Her er betjeningen serviceinnstilt og du føler deg hjemme.

Dato for oppholdet: desember 2017
  • Reisetype: Reiste alene
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, Øystein M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. september 2017 via mobile enheter

Var innom MK 15/9 - 2017 for middag. Ringte på forhånd og sjekket om menyen var fristende. Det var den, hval indrefilet med tilbehør. Tilbehøret var som forventet, potet, løk, saus og gulrot, samt tyttebær og rømme. Veldig godt :-). Kjøttet var også godt, på smak, relativt fint anrettet. Dog, i min naivitet hadde jeg forventet at kjøttet ikke var seigt når vi snakker om indrefilet. Og ja, jeg har spist mye hvalkjøtt i mitt liv. Deler av det var seigt, for seigt til at jeg orket tygge det og måtte bare ta det ut. Det er grunnen til at jeg bare gir to prikker.

Dato for oppholdet: september 2017
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, 715kurtm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4 uker siden via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med venner
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser