Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (16)
Filtrer anmeldelser
16 resultater
Vurdering fra reisende
13
3
0
0
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
13
3
0
0
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 16 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk fin plass, med imøtekommende og hyggelig vertskap. Fine romslige teltplasser og tilrettelagt. Service anlegget er rent og pent Nært til Myre sentrum som ligger en kort sykkeltur på ca. 3 km unna

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, paalhb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2019

Var her en natt med bobil.
Veldig fin plass, nydelig utsikt og hyggelig betjening. Fine og rene toalett/dusjrom, veldig fint med egne rom hvor det er både dusj, toalett og vask. Veldig fornøyd med oppholdet her, kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Soelihan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2019 via mobile enheter

Topp utrustet campingsted med gode sanitæranlegg veldig høy kvalitet og god kapasitet i forhold til størrelsen. Veldig hyggelige drivere med stor innvielse for besøkende. Minner litt om å besøke Sommarøy i Troms det er helt nede i sjøkanten og så utrolig vakkert med fjellene i sør.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, nilsgg66
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Meget flott camping med flott beliggenhet. Servicefasilitetene er det beste jeg har opplevd på en camping - ever. Og koselig kjøkken som alle kan bruke og spise på. Her kan det også leies båt for fiske! Anbefales!

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, joecircle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk flott campingplass ,nydelig beliggenhet rett ved sjøen med utsikt til mektige fjell. 4 flotte baderom med wc,dusj og vask,innkudert i prisen,fint å slippe mynter,rent og delikat,eget vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel ,og i tillegg 2 separate wc ,stort fint kjøkken hvor man kunne lage mat og sitte å spise,i tillegg en stue for campinggjester.Veldig hyggelig vertskap . Beste campingplassen vi noengang har vært på ,etter mange år som campere.Anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, gunntoneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser