Fin beliggenhet ved havet og mulighet for plass med treplatting. Hyggelige og rene servicelokaler og trivelig vertskap. Gåavstand til myre sentrum. Fin plass for både telt og bil. Vi kommer gjerne tilbake.
Dato for oppholdet: august 2021
Spør 381trudy om Oppmyre Camping
Takk, 381trudy
Oppmyre camping er en liten perle av dem sjeldne! Topp fasilitetsopplegg, egen tv-stue man kan slappe av i + ett kjempekoselig kjøkken som står tilgjengelig for alle. Nydelig utsikt! båt,sykkel og bil utleie på campen!! Alt i alt en veldig flott campingplass med hyggelig værtskap. Kommer gjærne tilbake!
Dato for oppholdet: august 2021
Spør Aleksander N om Oppmyre Camping
Takk, Aleksander N
Oppmyre camping bydde på de ryddigste og reneste fellesarealene vi har opplevd på en campingplass. Koselig felleskjøkken og rent og ryddig sanitæranlegg. Dette i tillegg til en flott beliggenhet helt nede ved sjøen gjør det til en plass vi anbefaler alle som er på tur i området.
Dato for oppholdet: juli 2021
Spør 492egill om Oppmyre Camping
1 Takk, 492egill
Koselig sted. Fine sanitæranlegg. Og hyggelige eiere. Vi var i sortland i 3 døgn. Var innom flere andre steder. Men endte opp her hver kveld. Kjørte forresten bobil. Så neste gang jeg skal til sortland. Blir det rett hit.
Dato for oppholdet: august 2020
Spør Tonanjo om Oppmyre Camping
Takk, Tonanjo
Fantastisk fin plass, med imøtekommende og hyggelig vertskap. Fine romslige teltplasser og tilrettelagt. Service anlegget er rent og pent👌👍 Nært til Myre sentrum som ligger en kort sykkeltur på ca. 3 km unna
Dato for oppholdet: august 2020
Spør paalhb om Oppmyre Camping