Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (11)
Filtrer anmeldelser
11 resultater
Vurdering fra reisende
5
4
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5
4
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 11 anmeldelser
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Nydelig fjelltur som starter i Nyksund og går over endel fjellpartier og ned i Stø. Turen er ca 10km og endel opp og ned (900 høydemeter totalt). Bør være i grei form, da opp og nedstigningene kan være tunge. Med pauser og normal gange så tar turen ca 4t. Mulighet å gå tilbake til Nyksund langs sjøen/stranda. Denne turen er ca 5km og har lite stigning før helt på slutten. Tar ca 1,5-2t i normalt gåtempo.
Fin utsikt! Bør være tørt når man går.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, danieltS4513FS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017

Tok kjøreturen fra Myre og ut til Nyksund, på til dels smal og dårlig grusveg. Fant en parkeringsplass før "innkjøringen" til Nyksund.
Sjøværet er ikke stort men der var mange fine restaurerte sjøbuer og Satte oss ned på en og nøt en is i solveggen.
Har også fatt med oss at spillefilmene "Etter Rubicon" og "Insomnia" delvis spilt inn i Nyksund.
Angrer ikke at vi tok turen ut her.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. september 2014

Nyjsund er et gammelt sted med flere fiskebruk som er tatt i bruk av Tyskere, Noen med familier og noen uten. Noen vil kanskje dyrke kunsten, hvem vet ? En hyggelig kar driver "Lyden av Nyksund" - flott hus, fin fyr og fin musikk. Der bodde vi og hadde det veldig bra

Romtips: Dette er ikke et hotell men et hus med 2 leiligheter, den mot sør er absolutt best.
Dato for oppholdet: juli 2014
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gøril S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2016 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: oktober 2016
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser