Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
Agoda.com
USD 108
Vis tilbud
eDreams
Vio.com
Etrip
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 11. august 2019

.Rent og fint.Alle ansatte var blide og hyggelige.Maten i restauranten var også veldig god.Nytt av året var bassenget og det var bra.Nye hytter nede ved badestranden som også var fine.Musikken på kvelden er ikke veldig bra.Mye fint for barna og det er bra.Mulig å sette opp buss fra campen som går til og fra Travbanen.Vi kommer igjen neste år.Gleder oss og håper det er like bra neste år.

Romtips: VI bestiller for neste år når vi reiser.
Takk, aludvi
Anmeldt 9. august 2019

Campen var fin, men levde ikkje opp til å vere 5*. Kjekk for ungane med leikeplasser, fint basseng og fin badeplass ved vatn. Butikk, kiosk og resturant på stedet har eit stykke å gå når det kjem til utvalg og service. Masse kveps og innsekt.
Vi leigde ei hytte, det var alt for varm, og umulig å få temp. ned. Hadde ikkje booka dei igjen, men Kanskje det er bedre i dei nyaste hyttene.

Takk, 215marthaa
Anmeldt 1. august 2019

Koselig campingplass med gode bademuligheter både i basseng og på stranda.
Flott minigolf og lekemuligheter for barna. Hyggelig betjening.
Kort vei til butikken.
Hit vil vi reise igjen
Einaste minuset var dårlig vanntrykk i hyttene når mange dusja samtidig.

Takk, ulfingekjerpeseth
Anmeldt 1. august 2019

Veldig trange campingvogn tomter, som er vanskelige å manøvrere inn og ut ifra. Bratte bakker inn og ut av tomtene. Vogner tar nedi bakken ved inn og utkjøring. jeg fikk ødelagt bak lyktene mine da jeg forsøkte å kjøre ut av tomten. Dype spor i veiene og bratt inn/ut kjøring. Greie bassenger, med relativt kaldt vann. Strand og terreng rundt var noe slitent. Kan ikke forstå hvor de 5 stjernene kommer ifra.

Takk, Håkon B
Anmeldt 28. juli 2019

5-stjerners camping som har forfallt. IKKE sammenliknbar med andre 5-stjerners campinger i Sverige. Områdene m lekeapparater var rufsete, og trengte en shine. Opplevde at toaletter manglet papir/såpe etter at renholdet hadde vært der

Takk, Askimlars