Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.com
USD 144
Priceline
eDreamsUSD 144
Agoda.comUSD 144
Vio.com
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Dårlig renhold på toalettene. Lukter gammel urin. Vaskerommet er opptatt i flere dager, og selv i nødsituasjon (oppkast), var det ikke mulig å få vasket sengetøy. Også manglende mulighet for elbil-lading. Plassen vi har fått tildelt er også veldig skeiv. Siste gang vi reiser hit.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Ragnar H
Anmeldt 28. mai 2022 via mobile enheter

Vi dro en liten familietur til sommervikar camping i Årjäng, leide hytte «Solsidan» som var superfine hytter! Rom til alle (to voksne, ett barn) og hems i tillegg. Det var også innglasset balkong rett utenfor hovedsoverommet, der vi satt og hørte på musikk, spilte kort, tok et glass vin/øl og nøt sommerkvelden mens barnet sov i soverommet sitt, det var helt supert! Det som trekker ned var at det var en del maur, særlig ved inngangsdøra og badedøra, der måtte vi frem med støvsuger og klut jevnlig.

Lekeplassen var veldig fin, litt utfordrende for vår datter på 2 men det gikk fint etter litt tid. I var der tidlig i sesongen, men ser at det må være helt supert område med vann og basseng når det er sommer 🤩

Flott camping!

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, hannes278
Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Etter å ha utsatt denne turen i ett år pga covid var gleden og forventningene store når vi nå endelig kunne ta turen. Vi ankom fredag og fikk nøkkel til en hytte bedre kjent som «Skogsfåglarna»-feltet. Når vi åpnet døren på hytta luktet vi en intens og ubeskrivelig lukt. Vi åpnet vinduer for å lufte og ser samtidig at det er satt inn skåler med edikk (som kjent for å fjerne stygg lukt). Vi tenker at vi skal klare å lufte ut men kjenner etterhvert som vi pakker ut at denne lukten vil ikke gå bort med det første. Vi ringer resepsjonen og forklarer problemet, spør så om vi kan bytte til en annen hytte, hvor hun da sier at dette ikke er mulig fordi alle hytter er opptatt men tilbyr seg å ringe renholdere som kan komme opp til oss. Renhold kommer og forklarer, på engelsk, at dette er ett kjent problem og at de ikke vet hvordan de skal løse det og at det mest sannsynlig er ett dødt dyr i veggen. De sier også at visst vi er her lenge nok vil vi ikke merke lukten til slutt. Vi fastholder ønsket om å sove ett annet sted og da kommer de med ett forslag om en «villavogn» som kanskje står ledig og at de vil sjekke med resepsjonene om dette. Vi takker for hjelpen og ganske fort får vi beskjed om at villavognen er ledig og de skal bare rengjøre den først. Vi pakker sammen og flytter til ny bolig - som er mye større enn den hytten vi egentlig skulle ha. På utsiden ligger det knuste egg og en eggekartong, noe vi velger å overse fordi vi vil inn å pakke ut. Oppholdet videre er helt greit i villaen. Når vi så går til restauranten og bestiller oss 2 drinker til den nette sum av 276,- får vi servert noe som vi egentlig ikke helt vet hva var - smakte ikke i nærheten av det vi hadde bestilt så vi returnerte disse og ba om 2 tørre hvitvin, hvorpå vi fikk servert søt vin - den eneste de hadde å tilby. De som sto i baren var veldig unge og den ene sa til den andre; «Denne får du blande for den kan ikke jeg». Dagen etter når vi skulle kjøpe lunsj, etter menyen som sto ved siden av luken, kunne de fortelle at de ikke hadde følgende; Øl, tørr hvitvin, rosévin eller fersken cider. Begrunnelsen var; dette er siste helgen vi har åpent, derfor er vi fri for varer, har noe hvitvin liggende men de er ikke kalde.
Dette er en tur vi har gledet oss til i over ett år så det er naturligvis skuffende å oppleve dette. Det positive vi ønsker å nevne er: superhyggelige renholdere som gjorde sitt ytterste for å gi oss ett bra opphold, deilig temp i vannet som ga oss flere deilige bad og BRA mengde rødvin i plastglass som kompensasjon for det de ikke hadde ☀️

Dato for oppholdet: august 2021
Takk, Compass40162092731
Anmeldt 10. august 2020 via mobile enheter

Jeg har vært her mange ganger liker meg godt på Sommarvik og kommer gjerne tilbake flere ganger. Lekeplassen for barna er fin. Fin badestrand og bassenger. Toaletter og dusj er greit, stort sett rent og pent.

Takk, Vilikkee
Anmeldt 11. august 2019

.Rent og fint.Alle ansatte var blide og hyggelige.Maten i restauranten var også veldig god.Nytt av året var bassenget og det var bra.Nye hytter nede ved badestranden som også var fine.Musikken på kvelden er ikke veldig bra.Mye fint for barna og det er bra.Mulig å sette opp buss fra campen som går til og fra Travbanen.Vi kommer igjen neste år.Gleder oss og håper det er like bra neste år.

Romtips: VI bestiller for neste år når vi reiser.
Dato for oppholdet: juli 2019
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
Takk, aludvi