Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (33)
Filtrer anmeldelser
33 resultater
Vurdering fra reisende
18
6
1
2
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
6
1
2
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
510 av 33 anmeldelser
Anmeldt 18. august 2020 via mobile enheter

En kjempefin plass med fine bademuligheter med strand,svaberg,fine saniteranleg og butikk med hyggelig betjening og et godt utvalg dagligvarer.
Denne plassen vil jeg anbefale og kommer helt sikkert tilbake til.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, kjefalk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. august 2020

Me kom hit av ein rein slump då alt annet var fullt. Me bleiv møtt av eit smil i resepsjonen av eieren sjølv. Han visade oss kor me kunde stå med combi campen våres med sin lille golf bil. Dette er og ein hygglig ting og god service og gjere og sikkerhetsmessig godt før både oss og våres naboar at me held god avstand mellom ekvipasjerne pga brannfare vis eit uhell skulle oppstå. Mangen campingplatser bare "stuer" in. Så her fekk me stor god plats med sol ☀. Og dette gjorde han med alle uansett det var telt, bubil mm.. Og så såg me at han prøvde legge folk "kvarannen" når han hadde sjanse så le fekk sol og god plats.. Med andre ord god service☀️Men for
ein fin, flott, roleg og koslegt oppehald det blev her. Med god, hyggelig service og med reine flotte service anlegg og ikkje minst ein flott bade sand strand med både svaberg og sand. Med sjøvann og ferskvatten fra ein liten bekk som kom ut ved sjøen vært det perfekt og ha hunden med seg ned og bade.. 5- 10 min til sentrum/ kjøpesenter med bil bleiv dette basen våres. Så då bleiv eit oppehald som var tenkt til 2 dager kjapt til 5 dager .. Me ville bli lengre men jobb og kvardagen venter kjem gjerne at helsing frå familjen m/Combi campen plats 132 god sommer vidare

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, For_ein_perla
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2020 via mobile enheter

Flott beliggenhet ved stranden kjempe bra lekeplass. Alltid rent, ryddig og moderne sanitærbygg. Utrolig serviceinnstilt personale, med en leder som hjelper deg å få vogna på plass. Vært her flere ganger.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jarle_201
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Topp service, hyggelig betjening, rent, ryddig og flott. Glimrende for barnefamilier som kan nytte seg av lekeplass, ballbinge og en flott og langgrund badestrand.

De sanitære forholdene er på høyt hotell nivå. En campingplass som virkelig kan anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, 338clausr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig og flott plass. Bra beliggenhet nær stranden og bra sanitæranlegg. Hyggelig personale.

Svært populært sted, så du bør være tidlig ute med å bestille plass da det for det meste er opptatt her.

Hvis det ikke er plass er Brevigstranda camping rett i nærheten et flott alternativ.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, O5079CRjims
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser