Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Feilmerking av allergier og dårlig service”
Anmeldelse av Smak Pa Valle

Smak Pa Valle
Vurdert som nr. 8 av 8 Restauranter i Stathelle
Prisklasse: USD 10 - USD 26
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. august 2021

Vi var 2 vennepar som skulle spise lunsj. Sur mann ga oss menyer. Jeg har eggallergi og da var det lite å velge i. Noe som jeg er vant til. Fish and chips var uten egg Iflg meny. Jeg spurte den sure kelner om han var sikker på at det var uten egg og det var han. Kom så tilbake og sa at det var egg i panering. Jeg endte opp med barnemeny. 1 røkt pølse med pommes . Bad om 2 pølser, men det fikk jeg. Fikk heller ingen unnskyldning om at det var feilmerket el at de hadde tenkt å gjøre noe med det. DIT GÅR JEG IKKE IGJEN!!!!!

Dato for besøk: august 2021
2  Takk, nilsenk2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (50)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

610 av 50 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2021

Forferdelig service. Fire personer som sto å kikket på hverandre å klarte ikke å få med seg noe som helst. Elendig elendig sted. Aner ikke om de engang kunne snakke. Maten var passe - fish and chips var tre ødelagte fiskepinner…å godt betalt tok de. Toskete sted. Fikk i tillegg kjeft fordi vi kom inn feil inngang….

Dato for besøk: juli 2021
2  Takk, B1657ZQlindaj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Blir ikke tatt i mot når vi kommer. Til slutt stopper en mann som jobber der. De informerer om at de har lunsjmeny hele dagen pga problemer på kjøkken. Når vi skal følges til bordet sier servitøren at de er tomme for pizza, så da står vi igjen med salat på menyen. En servitør får kjeft av en annen ansatt foran oss når vi står å venter. Anbefaler heller frossenpizza fra Spar i bygget ved siden av.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, pannekaker
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Kan ikke reservere bord så det er vanskelig å få plass om man er en stor gruppe. Gruppen min hadde med hund og det var dermed ikke plass siden vi må sitte ute med hund. Vi bestemte oss for å splitte oss opp i mindre grupper og at noen sitter inne, når vi skulle få bord fikk vi beskjed om at de var tomme for pizza. Annen varmmat kunne vi heller ikke få siden gassen var ødelagt.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, Getaway29270903453
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. juli 2021

Helt krise. Det tok 25 min før vi fikk se på menyen
Maten var vel en klink terning 3 (pizza), men tre av fire bestilte pizzaer var feil. Ellers var servicen elendig.

Hadde heller spist tacobaguett på spar butikken vedsiden av enn å spist middag her. Dyrt og

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, albertsZ4443UW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smak Pa Valle, så også på

 

Har du vært i Smak Pa Valle? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.