Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Felles middag for en vennegjeng”
Anmeldelse av Havparadiset

Havparadiset
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Stathelle
Prisklasse: USD 11 - USD 51
Restaurantdetaljer
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Felles middag for en vennegjeng - fransk aften
Vi fikk et egent rom og bestilte en 5 retters med vi pakke (4 forskjellige). Fantastiske omgivelser. Hatt hygge i området i familien i 43 år, men ikke vært i Hafsund på mange år. Det var et god valg.. Nydelig forrett med krabbe. Veldig god vin. Neste rett var brosme. Undertegnede er ikke så glad i fisk og fikk et alternativ. (Pluss for at de fikser det på sparket). Veldig god vin her også. Så nydelig kalv. Så en mellom rett / hvile rett (uten vin) vannbakkels med ost. Nydelig smak. Flott is dessert. Alt var perfekt. Noen en av mannfolkene syntes det var litt lite mat, men han hadde ikke vinpakke. Jeg syntes personlig det var akkurat passe. Skal ikke være stopp mett selv om en spiser en 5 retters. Pris 1940 for to personer. Anbefaler alle å ta turen innom til dette flotte stedet. Husk å bestill bord.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 39 anmeldelser

Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

En nydelig plass. Super servering og mye god mat. Utrolig hyggelig personale og mat/drikke til helt ok priser. Kan sterkt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 45Thomas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020

Vi har vært på menykveld Touch of Michelin. Fantastisk mat, kjempehyggelig betjening og trivelige lokaler. Anbefales på det varmeste!

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 26ceciliee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk mat og veldig trivelige folk! Kommer gjerne tilbake hit!

5retters middag, med gode smaker og høy kvalitet.

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, 802adelheidk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2019 via mobile enheter

En opplevelse av smaker og drikke som er helt ubeskrivelig. Her bør man ikke tvile på om man skal ta en tur. Servering og alle som jobber her gjør en meget bra jobb og opplevelse.
Gleder meg til neste sommer.

Dato for besøk: august 2019
Takk, 45Thomas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havparadiset, så også på

 

Har du vært i Havparadiset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din