“Nyyyyyydelig fiskesuppe 😊”
Anmeldelse av Havparadiset

Havparadiset
Vurdert som nr. 1 av 16 Restauranter i Stathelle
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Dro i ens ærend til Havparadiset for å spise fiskesuppe. Ble litt skeptisk da det stod «tomatisert fiskesuppe», men fullstendig ubegrunnet. Nyyyydelig fiskesuppe og tilbehør! Mamma spiste også god Cæsarsalat, og sammen med sol og flott service så ble dette helmax for min del 😊

Takk, 423ketilk

Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hadde fransk aften med tre andre. Flott sted, nydelig atmosfære og mat. Ingen hadde full vinpakke, og var kanskje ikke «like important»? Kommer tilbake likevel.....

1  Takk, RolfH682
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Felles middag for en vennegjeng - fransk aften
Vi fikk et egent rom og bestilte en 5 retters med vi pakke (4 forskjellige). Fantastiske omgivelser. Hatt hygge i området i familien i 43 år, men ikke vært i Hafsund på mange år. Det var et god valg.. Nydelig forrett med krabbe. Veldig god vin. Neste rett var brosme. Undertegnede er ikke så glad i fisk og fikk et alternativ. (Pluss for at de fikser det på sparket). Veldig god vin her også. Så nydelig kalv. Så en mellom rett / hvile rett (uten vin) vannbakkels med ost. Nydelig smak. Flott is dessert. Alt var perfekt. Noen en av mannfolkene syntes det var litt lite mat, men han hadde ikke vinpakke. Jeg syntes personlig det var akkurat passe. Skal ikke være stopp mett selv om en spiser en 5 retters. Pris 1940 for to personer. Anbefaler alle å ta turen innom til dette flotte stedet. Husk å bestill bord.

1  Takk, andersl543
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

En nydelig plass. Super servering og mye god mat. Utrolig hyggelig personale og mat/drikke til helt ok priser. Kan sterkt anbefales.

Takk, 45Thomas
Anmeldt 9. juli 2020

Vi har vært på menykveld Touch of Michelin. Fantastisk mat, kjempehyggelig betjening og trivelige lokaler. Anbefales på det varmeste!

Takk, 26ceciliee

Reisende som så på Havparadiset, så også på

Har du vært i Havparadiset? Del dine erfaringer!