Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget gode Blåskjell i Chorizo.”
Anmeldelse av Havparadiset

Havparadiset
Vurdert som nr. 1 av 8 Restauranter i Stathelle
Prisklasse: USD 12 - USD 52
Restaurantdetaljer
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Meget gode Blåskjell i Chorizo.
Hyggelig og proff betjening som hadde god service.
Pizzaen var noe under forventet standard.
Flott plass

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Christian M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

913 av 43 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Dro i ens ærend til Havparadiset for å spise fiskesuppe. Ble litt skeptisk da det stod «tomatisert fiskesuppe», men fullstendig ubegrunnet. Nyyyydelig fiskesuppe og tilbehør! Mamma spiste også god Cæsarsalat, og sammen med sol og flott service så ble dette helmax for min del

Dato for besøk: august 2020
Takk, 423ketilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hadde fransk aften med tre andre. Flott sted, nydelig atmosfære og mat. Ingen hadde full vinpakke, og var kanskje ikke «like important»? Kommer tilbake likevel.....

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Felles middag for en vennegjeng - fransk aften
Vi fikk et egent rom og bestilte en 5 retters med vi pakke (4 forskjellige). Fantastiske omgivelser. Hatt hygge i området i familien i 43 år, men ikke vært i Hafsund på mange år. Det var et god valg.. Nydelig forrett med krabbe. Veldig god vin. Neste rett var brosme. Undertegnede er ikke så glad i fisk og fikk et alternativ. (Pluss for at de fikser det på sparket). Veldig god vin her også. Så nydelig kalv. Så en mellom rett / hvile rett (uten vin) vannbakkels med ost. Nydelig smak. Flott is dessert. Alt var perfekt. Noen en av mannfolkene syntes det var litt lite mat, men han hadde ikke vinpakke. Jeg syntes personlig det var akkurat passe. Skal ikke være stopp mett selv om en spiser en 5 retters. Pris 1940 for to personer. Anbefaler alle å ta turen innom til dette flotte stedet. Husk å bestill bord.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, andersl543
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

En nydelig plass. Super servering og mye god mat. Utrolig hyggelig personale og mat/drikke til helt ok priser. Kan sterkt anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 45Thomas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havparadiset, så også på

 

Har du vært i Havparadiset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din