Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat - herlig sted og betjening!”
Anmeldelse av Havparadiset

Havparadiset
Vurdert som nr. 1 av 7 Restauranter i Stathelle
Prisklasse: USD 11 - USD 51
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020 via mobile enheter

Vi bestemte oss for lunch her da vi passerte med båt. Det er fin gjestebrygge og lett å legge til. Vi ble mottatt av hyggelig servitør og spiste en nydelig lunch. En porsjon blåskjell til meg og et nydelig rekesmørbrød til kona. Både mat og service får terningkast 6 av meg!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 972st_len
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (41)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

59 av 41 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Vi hadde dessverre bare en overnatting, men for en flott opplevelse! Genuint og innbydende, stor gjestfrihet og avslappet atmosfære i fantastiske omgivelser i havgapet. Mat og drikke fra et vertskap som setter prestisje i å levere kvalitet. Vi var så heldige å oppleve operaaften etter middag, en herlig uformell konsert med profesjonelle musikere og publikum i alle aldre.
Vi kommer selvsagt tilbake og vil uforbeholdent anbefale andre å utforske dette hyggelige stedet.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bgjestvang
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. august 2020 via mobile enheter

Meget gode Blåskjell i Chorizo.
Hyggelig og proff betjening som hadde god service.
Pizzaen var noe under forventet standard.
Flott plass

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Christian M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Dro i ens ærend til Havparadiset for å spise fiskesuppe. Ble litt skeptisk da det stod «tomatisert fiskesuppe», men fullstendig ubegrunnet. Nyyyydelig fiskesuppe og tilbehør! Mamma spiste også god Cæsarsalat, og sammen med sol og flott service så ble dette helmax for min del

Dato for besøk: august 2020
Takk, 423ketilk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Hadde fransk aften med tre andre. Flott sted, nydelig atmosfære og mat. Ingen hadde full vinpakke, og var kanskje ikke «like important»? Kommer tilbake likevel.....

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Havparadiset, så også på

 

Har du vært i Havparadiset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din