“Nydelig mat”
Anmeldelse av Kafe La Bella

Kafe La Bella
Vurdert som nr. 3 av 16 Restauranter i Stathelle
Anmeldt 21. juni 2019

De har nydelig mat, men dessverre ikke mulig å få halve porsoner. Jeg har store utfordringer i matveien og kan ikke spise en hel porson så synd man må kaste den deilige maten.

Dato for besøk: juni 2019
3  Takk, Rita H

Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Jeg og min datter var på shopping, og ble sultne. Vi bestilte juletallerken!... Etter å ha ventet vel og lenge, lurte vi på om vi var glemt? .... Men plutselig kommer maten: 2 store tallerkner med julemat👌 Dette så helt fortreffelig ut👍.... Og smaken var ikke dårligere👍 Problemet var at vi ikke orket å spise opp alt, selv om vi hadde lyst!..... Posjonen var kjempestor!!
Skuffelsen over at vi måtte vente en stund, var fullstendig borte!! .... Og med koselig julepyntet kafé og hyggelig personale, som kom og spurte om vi var fornøyd 😃 ... tar vi gjerne turen igjen 👍👌😃

Takk, May Brit R
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Må bare prøves :-).
Blitt vår favoritt kylling +++
Best å spise på stedet :) men kan også ta den med hjem.

Tony

Takk, Navigate20938621062
Anmeldt 17. februar 2018 via mobile enheter

Dette er blitt en koselig kafé etter at nye eiere overtok. Koselig inventar. Spiste lunsje her med egg, bacon og poteter pluss bønner og dressing og grønnsaker. Maten smakte fantastisk. Akkurat passe krydret. Anbefaler denne retten og dette spisestedet. Koselig betjening. Fikk også gratis kaffe til måltidet. Dette er en plass vi kommer til senere.dette er et sted jeg vil anbefale.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 364erikl
Anmeldt 30. januar 2018

Denne kafeen har blitt særdeles hyggelig,etter at den ble overtatt av nye eiere.Hyggelig betjening og god mat.Karbonadesmørbrødene er rene kunstverkene og gode.Kan anbefales.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, Pero391

Reisende som så på Kafe La Bella, så også på

Har du vært i Kafe La Bella? Del dine erfaringer!