Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Kafe La Bella

Kafe La Bella
Vurdert som nr. 2 av 7 Restauranter i Stathelle
Restaurantdetaljer
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Vi fant ut vi ville ha en lunsj, sveiva inn og bestilte brusetta polo og en calsone.
Kjærringa var meget fornøyd med sin rett, pent dandert og god porsjon som ho sa var meget vel smakende.
Selv tok jeg en calsone, perfekt stekt, deigen var meget god og riktig for retten. Er lenge siden jeg har fått en så god calsone, det blir flere ganger her.
Men liten cola var grisedyr, 42kr er i drøyeste laget for 0.3l hadde blitt full pott i poeng ellers.
Maten var ok i pris.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Runar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (8)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 8 anmeldelser

Anmeldt 22. juni 2019

Vi var der og spiste to ganger og bl fornøyd begge gangene! Den første gangen hadde vi et barnebarn med oss og hun var veldig fornøyd med kyllingwok med nudler. Jeg spiste kyllingwok med ris og kona fikk Penne polio. Alt smakte veldig bra. Vi kommer nok tilbake.

Dato for besøk: juni 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Soppulf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juni 2019

De har nydelig mat, men dessverre ikke mulig å få halve porsoner. Jeg har store utfordringer i matveien og kan ikke spise en hel porson så synd man må kaste den deilige maten.

Dato for besøk: juni 2019
3  Takk, Rita H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Jeg og min datter var på shopping, og ble sultne. Vi bestilte juletallerken!... Etter å ha ventet vel og lenge, lurte vi på om vi var glemt? .... Men plutselig kommer maten: 2 store tallerkner med julemat Dette så helt fortreffelig ut.... Og smaken var ikke dårligere Problemet var at vi ikke orket å spise opp alt, selv om vi hadde lyst!..... Posjonen var kjempestor!!
Skuffelsen over at vi måtte vente en stund, var fullstendig borte!! .... Og med koselig julepyntet kafé og hyggelig personale, som kom og spurte om vi var fornøyd ... tar vi gjerne turen igjen

Dato for besøk: november 2018
Takk, May Brit R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Må bare prøves :-).
Blitt vår favoritt kylling +++
Best å spise på stedet :) men kan også ta den med hjem.

Tony

Dato for besøk: november 2018
Takk, Navigate20938621062
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kafe La Bella, så også på

 

Har du vært i Kafe La Bella? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din