“Dårlig utvalg”
Anmeldelse av Lasses Veikro

Lasses Veikro
Vurdert som nr. 4 av 16 Restauranter i Stathelle
Anmeldt 7. august 2022

Nei uff lasse's kro har veldig dårlig mat utvalg og jeg synes heller ikke servicen var helt på topp, kunder er irriterte, ventetiden er lang og det er ikke nok bordplass dette synes jeg de må gjøre noe med.

Dato for besøk: august 2022
Takk, tomasr_12345
sondre v, General Manager på Lasses Veikro, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2022

Hei. Beklager opplevelsen du har hatt hos oss. Det skal absolutt ikke skje. Og det er tilbakemeldinger som gjør oss bedre. Hva savnet du på menyen? Og hva var mangelfullt med servicen? Hvis vi har hatt fulle lokaler, så har vi nok hatt litt å holde på med, da vi har plass til over 60-80 i lokalet + møterommet som vi åpner opp ved behov. i tillegg til uteareal. Utvalget på sommerstid er "høysesong" meny, for å unngå akkurat dette med ventetid. Målet vårt er at maten skal være på bordet under 15 minutter etter bestilling. Beklager igjen for opplevelsen du har hatt. Ta gjerne kontakt hvis du savnet noe på menyen. Den blir forsåvidt utvidet nå i september.

Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Nyyyydelig mat og service på Lasses veikro.
Vi spiste deilige burgere og fish and chips. Supervennelige ansatte! Maten var varm og god og kom fort etter bestilling. Anbefales på det varmeste.

Takk, marlenecarlstad
Anmeldt 29. juni 2022

Veldig god mat her og ikke minst verdens beste marsipankake. Utrolig hyggelig betjening som yter den beste service. Blitt et fast stoppested for oss når vi ferdes på de kanter.Anbefales.

Dato for besøk: april 2022
Takk, 962monaj
Anmeldt 7. november 2021 via mobile enheter

Spiste søndagsmiddag, og valgte dagens med dessert og kaffe. Hovedrett var kyllingfilet i soppsaus - nydelig. Dessert var tilslørte bondepiker - som kunne vært fuktigere og søtere etter min smak. Kjøkkenet hadde litt problem med å håndtere mange bestillinger samtidig, ble litt rot. Prisen var grei nok.

Dato for besøk: november 2021
1  Takk, RolfH682

Reisende som så på Lasses Veikro, så også på

Har du vært i Lasses Veikro? Del dine erfaringer!