“Julebord”

Vurdert som nr. 7 av 11 Restauranter i Stathelle
Prisklasse: USD 9 - USD 18
Kjøkken: Norsk
Middagsalternativer: Middag, Lunsj
Beskrivelse: Heimat er til for deg som er i farta, du finner oss langs hovedveiene i Norge. Per i dag er vi både langs E18 og E134, men følg med, vi er også i farta!Maten vi tilbyr er ofte regional, det meste er hjemmelaget hos oss, eller hos lokale produsenter på våre oppskrifter. I våre kafeer får du god gammeldags husmannskost, a la carte, salater og påsmurt av mange slag.
Anmeldt 5. november 2018

Min kone og jeg stoppet i går for å spise.
Vi ble anbefalt julebord av damen bak disken.
Dette var det verste jeg har spist .
Ribben var sei .og det lå kunne noen få skiver (kunne vært fylt på )
Svoren var bløt og ikke spiselig
Det var også en kjele med grønnsaker , grønnsakene fløyt i varmt vann .
På julebordet var det også noen kylling ben som lå i en eller annen saus svært udelikat.
Dessert bordet var heller ikke bra. Geleen var bare søl , ikke stiv .
Sjokoladepudding var ok men vanilje sausen var helt forferdelig. Den var tykk og nesten umulig å få ut av mugge.Muggen var også svært uappetittlig.
Pynten på dessertene var også svært uappetittlig.
Stolene vi satt på var svært flekkete.
Å betale kr 249.- pr. person for dette er helt forferdelig

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Svein R

1923 av 95 anmeldelser

Anmeldt 7. oktober 2018 via mobile enheter

Gledet oss til hjemmelaget heimat, men det gikk fort over🤢. Betjeningen var sur, lite hjelpsom og ønsket først ikke å bytte dagens rett, som ble opplyst å være stekte pølser - men som var lunsjkaker som ikke var mulig å spise. Ikke en beklagelse å få og måtte betale fullt mellomlegg. Kjøttkakene liknet ikke kjøttkaker i det hele tatt. Smak og konsistens var som de billigste farsebollene. Ertestuingen var seig og smakløs, potetene var vannete og atter en gang smakløse. 170 kr for dette, og 43 kr for en brus, skammelig.

Setter aldri mine bein på Lasses eller Heimat, for dette var det dårligste jeg har smakt noen gang..

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 888espenj
Anmeldt 1. oktober 2018

Burgeren er god, men dei kunne jo ha gjort litt meir ut av lokalene. Fekk litt kantinefølelse. Men prisen var som på restaurant.

Dato for besøk: september 2018
Takk, fromN0rway
Anmeldt 30. september 2018

Vi skulle ha en lett lunsj søndag på vei fra Oslo til Sørlandet og stoppet på Lasse’s. Det skulle vi ikke ha gjort. Kafebordene står på fliser i noe som likner en foajé til et kjøpesenter. Harde gulv, glassvegger og tak uten lyddemping gir en håpløs akustikk. Vi bestille heimat-burgere, som ble solgt som signaturretten på stedet. Så snart vårt bestillingsnummer lyste på en tavle, var vår mat ferdig og vi kunne hente tallerknene med burgere på. Disse ble satt på et bord langt bort i et hjørne hvor det stod en plakat med følgende påskrift: hent maten din selv her.
Burgerne smakte dårlig , brødet var tørt og smakløst og de såkalte båtpotetene (frityrstekte ) hadde ikke høy kvalitet de heller. Vi endte opp med å smake litt på maten, men trengte en frisk tyggegummi for å fortrenge smaken av dårlig burger før vi kjørte videre. Dette var dårlig, på alle standarder. Vi takker for oss og kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: oktober 2017
1  Takk, AlfredS441
Anmeldt 22. september 2018

Ved E18 nær Brevikbroen passer det ofte med en matpause hos Lasses heimat. Her er mye å velge blant i et stort og greit lokale. Denne gang valgte selskapet burgere, som var saftige og svært gode. Anbefales!

Dato for besøk: september 2018
Takk, Gunnar K

Reisende som så på Heimat Lasses, så også på

Har du vært i Heimat Lasses? Del dine erfaringer!