“Kjøttkaker og ertestuing!”
Anmeldelse av Heimat Lasses

Heimat Lasses
Vurdert som nr. 8 av 16 Restauranter i Stathelle
Kjøkken: Norsk
Beskrivelse: Heimat er til for deg som er i farta, du finner oss langs hovedveiene i Norge. Per i dag er vi både langs E18 og E134, men følg med, vi er også i farta!Maten vi tilbyr er ofte regional, det meste er hjemmelaget hos oss, eller hos lokale produsenter på våre oppskrifter. I våre kafeer får du god gammeldags husmannskost, a la carte, salater og påsmurt av mange slag.
Anmeldt 19. juli 2020

På biltur fra Stavanger til Østlandet - behov for matpause, og Lasses lå gunstig til i reiseruta. Kjøttkaker med ertestuing, saus og poteter var overraskende velsmakende, og dersom dette er standarden på veikro-maten, kan dette faktisk trygt anbefales!

3  Takk, Lorentzen

Anmeldt 8. juli 2020

God mat til grei pris. Veldig god hamburger og pommes frites. Store porsjoner. Dårlig renhold og nesten ingen smittevernstiltak.

2  Takk, Anihanarn
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte 6 burgere med brus hvor av to menyer skulle være glutenfri. Desverre hadde de løkringer inni burgeren som skulle være glutenfri, sammen med salat bacon og soppsaus. Derfor vanskelig å oppdage. Store konsekvenser for den ene i mitt følge som har alvorlig glutenallergi.
Kommer aldrig til å reise innom der igjen. Resten av maten var god og service var god. Dog hjelper det ikke. Allergi er alvorlig og kokken burde vite bedre!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, steinarg2014
Anmeldt 8. desember 2019

Helt utrolig dårlig service! Kommer inn i et nesten tomt lokale- ca 10 gjester. Får beskjed om at maten tar 15minutter- og det tar nesten en time. Fire like retter som ser totalt forskjellig ut. Frossengrønnsaker og billig kjøttpølse til 200kr. Dette er virkelig ikke verd besøket!

Styr unna!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Trail542744
Anmeldt 7. oktober 2019

Kjøpte hamburger med fries. Hamburgerbrødet ligger opp ned fordi det kanskje ser kulere ut. Det gjør det bare vanskeligere å spise. Brødet var tatt rett ut fra kjøl uten noe oppvarming, det var iskaldt og bunnen var våt etter kanskje tining. Det var ingenting med denne maten som gir meg lyst til å besøke igjen.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Michael H

Reisende som så på Heimat Lasses, så også på

Har du vært i Heimat Lasses? Del dine erfaringer!