Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjøttkaker og ertestuing!”
Anmeldelse av Heimat Lasses

Heimat Lasses
Vurdert som nr. 6 av 8 Restauranter i Stathelle
Prisklasse: USD 11 - USD 23
Kjøkken: Norsk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Lunsj
Beskrivelse: Heimat er til for deg som er i farta, du finner oss langs hovedveiene i Norge. Per i dag er vi både langs E18 og E134, men følg med, vi er også i farta!Maten vi tilbyr er ofte regional, det meste er hjemmelaget hos oss, eller hos lokale produsenter på våre oppskrifter. I våre kafeer får du god gammeldags husmannskost, a la carte, salater og påsmurt av mange slag.
Anmeldt 19. juli 2020

På biltur fra Stavanger til Østlandet - behov for matpause, og Lasses lå gunstig til i reiseruta. Kjøttkaker med ertestuing, saus og poteter var overraskende velsmakende, og dersom dette er standarden på veikro-maten, kan dette faktisk trygt anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
3  Takk, Lorentzen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (94)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 94 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2020

God mat til grei pris. Veldig god hamburger og pommes frites. Store porsjoner. Dårlig renhold og nesten ingen smittevernstiltak.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Anihanarn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Bestilte 6 burgere med brus hvor av to menyer skulle være glutenfri. Desverre hadde de løkringer inni burgeren som skulle være glutenfri, sammen med salat bacon og soppsaus. Derfor vanskelig å oppdage. Store konsekvenser for den ene i mitt følge som har alvorlig glutenallergi.
Kommer aldrig til å reise innom der igjen. Resten av maten var god og service var god. Dog hjelper det ikke. Allergi er alvorlig og kokken burde vite bedre!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, steinarg2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. desember 2019

Helt utrolig dårlig service! Kommer inn i et nesten tomt lokale- ca 10 gjester. Får beskjed om at maten tar 15minutter- og det tar nesten en time. Fire like retter som ser totalt forskjellig ut. Frossengrønnsaker og billig kjøttpølse til 200kr. Dette er virkelig ikke verd besøket!

Styr unna!

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Trail542744
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2019

Kjøpte hamburger med fries. Hamburgerbrødet ligger opp ned fordi det kanskje ser kulere ut. Det gjør det bare vanskeligere å spise. Brødet var tatt rett ut fra kjøl uten noe oppvarming, det var iskaldt og bunnen var våt etter kanskje tining. Det var ingenting med denne maten som gir meg lyst til å besøke igjen.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, Michael H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heimat Lasses, så også på

 

Har du vært i Heimat Lasses? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din