Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
TravelocityUSD 162
Orbitz.comUSD 162
Se alle 14 tilbud
Anmeldt 24. mars 2018 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng på seks, og skulle spise middag etter en lang dag på havet. Det var ikke så mange gjester som satt her så vi tenkte det kom til å gå fort. Utrolig dårlig service, verste hittil på ferien. En av oss fikk maten når alle var ferdige med å spise, og vi måtte flere ganger mase på betjeningen for å få bestilt. Dårlig språkkunnskaper og sure fjes hos alle som jobber her. Anbefales absolutt IKKE.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Tina N
Anmeldt 9. januar 2018 via mobile enheter

Vi bodde ikke i bungalov men rom. Stort og fint rom med terasse. Rent og pent og lyst. Resortet ligger fint til på østsiden med kort vei til piren på Railay.
Frokosten er grei med en rolig atmosfære. Betjeningen er hygglige og imøtekomnende. Bassengområdet er fint, og når vi bodde her var det gratis afternoon tee ved bassenget hver dag. På resortet kan du se både varaner og aper. Hygglig resort som anbefalles

Dato for oppholdet: januar 2018
Takk, ktstoro
Anmeldt 26. desember 2017 via mobile enheter

Sunrise Tropical Resort hadde alt. Personalet var meget service innstilt og oppmerksomme. Bungalowene og resorten var ren og vedlikeholdt. Frokosten hadde stort utvalg, men kunne hatt noe pålegg som ost og skinke. Positive er også at den ligger på østsiden slik at man slipper unna noe av støyen fra hovedstranden - og kun noen minutter å gå til stranden. Det er absolutt verd å besøke Sunrise - vi måtte bytte hotell til Peincess resort på andre siden av gaten og det ble langt fra det samme!!

Dato for oppholdet: desember 2017
Takk, 919elisabethb
Anmeldt 1. september 2017 via mobile enheter

Vi reiste en stor gruppe, noen bodde på hotellkomplekset mens vi andre bodde i bungalower. Flott opplevelse. Denne øya anbefales virkelig for unge mennesker! Den ene siden av railay er stille og rolig- mens den andre siden er full av barer og hyggelige mennesker. Trygg plass som må besøkes. Dette hotellet følger muslimske regler og serverer derfor ikke alkohol- noe som gjør at hotellet ikke får full rating.

Dato for oppholdet: desember 2016
2  Takk, Cd9967
Anmeldt 14. mars 2017 via mobile enheter

Gjennomsnittlig mat, dårlig service og de ansatte er dårlig til å kommunisere.

Vi fikk to forskjellige menyer, halvparten av det vi valgte kunne de ikke servere når vi var der, usikkert hvorfor da han ikke kunne svare på dette. Servitøren vår var irritert uten noe spesiell grunn, så ikke at han smilte i det hele tatt.

Dato for oppholdet: mars 2017
Reisetype: Reiste med venner