Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag 4 four”
Anmeldelse av Bhu Nga Sari Restaurant

Bhu Nga Sari Restaurant
Vurdert som nr. 9 av 30 Restauranter i Railay Beach
Prisklasse: USD 4 - USD 30
Kjøkken: Thai, Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 8. januar 2019 via mobile enheter

Denne kvelden ble det Bhu Nga Sari restaurant som ble valgt. Tre av oss bestilte
hot pan med kylling som ble flambert i et eldorado av ild og røyk utendørs. Selv valgte jeg å bestille en Mediteranran Pizza, fordi jeg var litt lei Thai mat. Både Hot Pan og pizzaen var veldig godt. jeg vil også fremheve den eksellente servicen som vår servitør ga oss. Maten og servicen ble gjenspeilet i prisen vi betalte.

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Hastmo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (149)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 149 anmeldelser

Anmeldt 1. april 2018 via mobile enheter

Flott restaurant ved Railay East. Deilig mat og ikke for dyrt i forhold til kvaliteten, som er langt bedre enn øvrige steder vi har vært på her. Tusen takk for deilig måltid!

Dato for besøk: april 2018
Takk, K33Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. mars 2018 via mobile enheter

Flott restaurant og hotellkompleks. Hyggelig og omtenksom betjening. God mat. Rimelig priser. Er nok et litt finere sted i Railay.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, sturlaj2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2015 via mobile enheter

Sikker vinner på Railay Beach! Vi har spist her flere dager. De tradisjonelle Thai-rettene smaker bedre enn konkurrentene og restauranten tilbyr også grillmat i form av kjøtt og sjømat. Anbefales!

Dato for besøk: desember 2015
Takk, rohitsaggi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2015 via mobile enheter

Meget god mat og utmerket service!
Hyggelige ansatte som gjerne fortalte om området og hva man bør oppleve. Maten var nydelig.

Dato for besøk: november 2015
Takk, Solveig Laupsa G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bhu Nga Sari Restaurant, så også på

 
Railay Beach, Krabi
 

Har du vært i Bhu Nga Sari Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din