“Nydelig mat”

Kjøkken: Indisk
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 7. januar 2019 via mobile enheter

Vi var et selskap på 14 stk her og alle var enige om at det var førsteklasses smakfull indisk mat👌👌. Enkel innredning.
Rask, godt koordinert og hyggelig service. Servitørene snakker alle engelsk.
Absolutt verdt et besøk - og så vidt jeg vet eneste indiske restaurant på Railei.
Vi kommer garantert tilbake.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Linemarit

Anmeldt 28. desember 2018 via mobile enheter

Fantastisk servitør, nydelig mat...anbefaler Tikka masala. Litt slitent lokale. Vel verdt et besøk om du drar til Railay beach.

Takk, evelynt972
Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

Maten de serverer her er utrolig god! Spiste butter chicken å det smeltet på tungen! Finnes ingen timg negativt å si her.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, MarteS231
Anmeldt 9. mars 2018 via mobile enheter

Når utfordringen består av om du skal velge thaimat eller indisk på Railay, så forteller dette at du har et luksusproblem:-) Vi har spist på Kohi-Noor gjennom de 5 siste årene. Nydelig mat laget fra bunnen med de beste urtene, utrolig nanbrød(butternan), kald øl - og veldig hyggelig betjening. Vær sulten - forbered deg på å bli veldig mett. Anbefales!

Dato for besøk: mars 2018
Takk, HeStSk
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Veldig god mat og god service! Snakker også engelsk.
Anbefaler: Butter Chicken, garlic naan, indisk ris

Dato for besøk: februar 2018
Takk, 733vetlet

Reisende som så på Kohinoor Indian Restaurant & Pizza, så også på

Har du vært i Kohinoor Indian Restaurant & Pizza? Del dine erfaringer!